Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kuchař Kachna píše na tabuli jídla pro dnešní den. Nešikovně napíše vdolky a výčepní Dušek to pokládá za opravdové čolky a šílí, že Kachna chce smažit čolky, a pije panák za panákem. Chce prohlásit Kachnu za nesvéprávného a za vyšetření nabídne doktoru Práškovi týden konzumace zdarma. Kachna je zdráv, a tak to Dušek zkouší přes advokáta. To už Kachna přináší dozlatova upečené vdolky, na kterých si všichni pochutnají. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Copak o to, Nárožný na konci toho opilce vystřihl na jedničku, ale nějak se nemohu přenést přes debilitu zápletky, kdy Nárožný najednou neumí číst a pak tam šílí kvůli ne zrovna nejlépe napsanému (ale přesto čitelnému) slovu vdolky, ani ho nenapadne do tý kuchyně zajít a třeba se podívat, jenže pak by tuhle zápletku nemohli natáhnout na požadovanou půlhodinku. Mimochodem zajímalo by mě, zda Goliáš a Prášek taky najednou neuměli číst, nebo si dělali z Duška srandu.... Nevím, jestli jde o nejslabší epizodu celého seriálu, ale mezi ty slabé rozhodně patří.... ()

PanZahadnyCZ 

všechny recenze uživatele

S postupem času, tak jak moudřím, zraju, ba i trochu senilním, konečně začínám chápat, že tohle je absolutně nejlepší díl. ()

Reklama

Reklama