Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pokračovanie príbehu zombieho Ayumu, ktorého nekromancerka Eucliwood Hellscythe (Yuu) priviedla späť k životu. V druhej sérii sa spolu s nindža upírkou Serou, "maso shoujo" Harunou a niekoľkými novými i starými tvárami vydávajú na nové "dobrodružstvá" plné humoru, akcie, úchylnosti a krásnych dievčat. (Lettanea)

Diskuze

Lettanea

Lettanea (hodnocení, recenze)

Treba uznať že seriál nieje nič moc, ale s Yuu (Eu) to tvorcovia proste vyhrali, umiestňuje sa aj v celosvetových anketách dosť vysoko (teraz je myslím štvrtá). Proste ja by som sa pozeral aj na dekel od popolnice keby na ňom bola a dal by som tomu 5* :D Ach jo, môj úsudok je asi trošku zahmlený :D

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Akira777: Nevím jestli to s tím humorem je úplně objektivní výtka. První serie ani zdaleka nevytěžila v rámci černého humoru maximum co mohla a zůstala tak někde na půli cesty. Harémových vtipů v ní bylo minimálně stejně tolik jako černohumorových.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

SonGokussj: Sanka není špatný ale moc to nezaujalo.......

 

 

No nic po durhým slednutí serie si sotjím za tím co minule, černý humor chybý ej tu typycký haremový, alwew jestli je človkě s první serie spíš zvyklej na černý humor tak tohle ho zklame. Mně je porto se dívím v tak velké hodnocení, navíc zde chybý temná atmosféra s první serie a půlka toho je filler, jestli se dá tohle popsat tak jen 3* za postavy který mým pořád stejně rád, ale další serii už ne.

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Akira777: Netvrdím, že se tam "mnoho děje", ale něco jo. Když to řeknu tak, že se tam toho děje míň, než zde v Kore wa Zombie 2, tak to může vypadat, že je tam děj opravdu na bodu mrazu. Ale... Nvm, líbí se mi styl toho, jak to podávají.

Třeba i to, že se Sanka nepřemění na zombii hned v prvním díle. Vlastně ani ve druhém dá se říct :-) A že to není tak idylické. Prostě mě to něčím zaujalo.

 

Tasogare Onna  je naproti tomu do 4. dílu výborná, pak ale rapidně vše přehrává a je to až moc zbytečně mystifikující. Můj názor. Počkám 2 týdny a pak skouknu 4 episody najednou. Uvidím :-)

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

SonGokussj: Teda já ti nevím ale já mám pocit že v Sankarea se nci neděje viděl jsem sice jen šest dílů ale nudilo mně to strašně moc. Za to Amnesia ta mně pořád baví.

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

LarkyCZ: Omlouvám se za to vytýkání :-)

Sankarea: Prozatím se koukám a dá se říct, že se mi líbí a těším se na každou episodu. Ne nijak závratně, ale takových 70% jj. Pomalejší děj, zkumavý, vše analyzují a rozpitvávají. Neděje se tam toho zas tak moc a je tam hrozně moc flashbacků - vyloženě dílů. Takže to není "o hlavním hrdinovi", ale důležitých je tam mnoho postav. To se mi na tom líbí.

Tasogare Onna x Amnesia: Jak se mi líbil začátek, tak jsem skončil prozatím u 8. dílu. Je to až moc samé Miya-kuuun nebo jak se jmenuje, dál pak grafika a překvapené tváře postav vůbec neodpovídají dramatičnosti seriálu. Skoro nic se tam neděje a oni z toho dělej bůh ví co. Nebo jen na základě pomluvy tam skoro zabijí dívku. Prostě... Začátek to mělo slibný, ale zvrhlo se to v něco nic moc. Nebráním se však počkat si na konec. Třeba to bude lepší.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

LarkyCZ: No Haruhi mám rád co se týče Tsundere tak Tohsaka Rin nebo Sawachika Eri. Nebo když anime nic lepšího nenabízí tak například Ibuki Hinata

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Kuudere mám taky rád (tedy doufám, že je to ono)...už to, že ta ženská nebo holka působí tajemně a jako, že je jí všeho u zadku a přitom taková není a ty behěm toho seriálu můžeš společně s hlavním hrdinem odkrývat části její duše...to rozhodně můžu...A stejně jako ty mám taky rád i živelný typy (Miu rulezz a ted v rychlosti mě napadá třeba Haruhi, ikdyž ta to už chvilkama přeháněla)...Co naopak uplně nemusím, byť jen kvůli tomu samozřejmě nějaký seriál automaticky neodepíšu, je tsundere...tam mi dost vadí, jak dává všem okolo sebe totální fuck off, aby se najedou tupě změnila v citlivou duši.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

LarkyCZ: NO tak mně souboje hodně chyběli sice ne přeměna ale chyběli.......... no skoro v každé haremovce se mně buď libí Kuudere (v tomhle případě Eu) nebo hodně živý typ (řekněme něco jako Miu Takanashi s Papakiki)

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Která postava z Kore wa Zombie je tvoje nejoblíbenější? (protože jako v každé správné harémovce je tu mimo jiného kladen důraz na to, jak slečny v něm vypadají)

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Vidíš no a to mě souboje třeba vůbec nechybí...protože právě v první řadě mě dost vadilo, jak se hlavní hrdina pokaždé když k nějakému mělo dojít musel přeměnit v Masou Shoujo a to mě přišlo jak to říct slušně...hloupé :)

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

LarkyCZ: Zkus klidně já viděl šest dílu a prostě nic mně to neřeklo.

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Díky za tip Akiro...jak dokoukám jedno Anime co tu mám, tak se na něj vrhnu a Sankareu stejně asi aspoň zkusím.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

LarkyCZ: Taky jde o souboje, kterých tu bylo hodně málo, no jestli se dočkáme třetí tak dofuám že těch soubojů bude více. A více krve.

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Morbidita tomu chyběla to je fakt...na stranu druhou ale zase obsahovala spoustu WTF momentů, které mě přišli relativně vtipné...Nicméně pokud je pro Tebe ta první řada taková srdcovka, tak dobře chápu, proč se ti tahle nová nelíbí.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

LarkyCZ: Tasogare Otome x Amnesia podel měn o dost lepší než zmíněné zombie serie.

 

Mně teda přišlo to o dost méně vtipný než první serie, chyběla tomu ta morbidita.

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Jo, co se týče těch vtipů, tak s tebou rozhodně souhlasím. To tu první sezónu odlišovalo a hlavně převyšovalo ve srovnání s ostatními harémovkami. Ta první řada je výborná, aby to zas nevypadalo, že tu na ni nějak plivu síru, jen mi prostě nepřijde ta druhá zas o tolik horší...protože v jejím základu je podle mě dost podobná...

 

Můžeš prosimtě Akiro napsat jaký seriál o duchovi myslíš? 

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

LarkyCZ: Absolutní nuda, pro mně. Sankrae mně bylo doporučeno kvůli zklamání s druhé řadaKoreZombie ale nebavilo mě to a to hlavně dík tupým hlavním postavám. Celkově radši si vyberu tu serii s tím duchem.

 

Víceméně ale vtípky v první serii byly poněkud morbidnější než to co je obvykle v jiných haremovkách.

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Btw: Když už se tu bavíme i o jiných seriálech..chtěl bych se zeptat, jestli se vám pánové líbí Sankarea...já viděl jen první díl a pak jsem na ni nějak zapomněl, tak by mě zajímalo, jestli má cenu investovat do ní čas ?

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Akira777: Souhlasím s tebou tak na půl...je sice fakt, že kostrou celé serie byla vražda Ayuma , nicméně nebyla to hlavní náplň jednotlivých dílů...tam mám pocit, že šlo hlavně o ty komediální momenty...Navíc první sezona byla hlavně harémovka a až teprve potom něco dalšího, čili ano byl tu děj, ten byl ale dost jednoduchý, aby nerušil od kalhotek, koz a bůhví čeho všeho ještě...Dařilo se tomu pobavit víc než spoustě jiných harémovek...žádný velký dějový přesah bych v tom ale nehledal

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

LarkyCZ: NO já ti nevím ale mám pocit že druhás erie je epizoidní narozdil od prnví v první serii se řešila vradaža Ayuma a za tou vraždou stalá Kyoko, která byla ovládána Yorunem a to se v podstatě řešilo skoro celou serii.

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

SonGokussj: Nepíšu tu, že mi vadí něčí názor...Nikomu tu jeho názor ani nevyvracím, ani nevymlouvám (čili nevím, proč mi to vytýkáš)...Epizodnost, kterou zminuješ je podobná pro obě sezóny...V rámci scénáře se tvůrci vyfklákli na nějaký pořádný děj a šli víc do komediálnosti, druhá sezóna to prostě kopíruje...To, že je to tupější, to, že je to mín vtipné je věc druhá, ale to, jak je na tom co se týče schématičnosti děje si nemá druhá sezóna s tou první moc co vyčítat...Komediálnost se tomu ve spoustě momentů upřít nedá, svůj primitivní cíl a to velmi nenáročně pobavit jakžtakž splňuje, byť ne tak dobře, jako řada předchozí...Accel World je jen špatná výkrádačka všeho možného s otřesným scénářem...to je aspoň můj názor, ale vzhledem k tomu, že Tobě se líbí a protože si zrovna toho tvého názoru cením, tak Ti to rozhodně nebudu nějak vymlouvat...Co se týče Nazo no Kanojo...pro mě osobně je to po všech ohledech definice animovaného dna prakticky od samého začátku. BTW: Nikde jsem nenapsal, že se mi druhá sezona Kore wa Zombie nějak zvlášt líbí a rozhodně bych v tom nehledal paralelu k tomu, jak se Tobě líbí Accel World.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Přestož e je to zklamání mně poslední dva díly se strašně líbili, konečně mě to chvílama připomínalo první serii, ovšem nemůžu vynechat to že konec není vlastně konec, hlavní záporák dal líta po světě. Prostě druhá serie nemá konec Přesto naopak zvyšuji

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Kromě posledních dvou to bylo nic moc, první serie měla sice klišovitý děj, ale měla taky temnou atmosféru, černý humor a originální postavu to je víc než se zmůže obyčejný harem, kterých je....... ovšem druhá serie má jedndilný děje pak se něco trochu přece jen děje ale to jde do pozadí, atmosféra je pryč, černý humor je nahrazen typyckým haremovým a jedna z nejlepších postav je tady naprosto druhořadá. Já nevím mně prostě druhá serie zklamala. Ale jak jsem psal poslední dva díly byli dobrý i když celkově to nezachraňuje celou serii, ale líbilo se mně znovu vydět Eu s té první serie, proč až na konci je záhada.

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

LarkyCZ: každý máme jiný názor. Smiř se s tím :-) Mně se náhodou Accel World vcelku líbí. Nazo no Kanojo bylo ze začátku naprosto fascinující, teď už je to taky jen úchylná nechutná nuda jen o přenosu slin a zklamání se dostavilo už před několika díly. Ale to, že se mi líbí Accel World a tobě naopak tento druhý děj a v opačném měřítku to nazýváme odpady, tak to prost patří k životu :-)

Mmj první sezóna nebyla vůbec úžasná z nějakého revolučního hlediska. Ale byla dost zábavná. Úžasně jsem se bavil, smál, bylo to absurdní, mělo to však i děj.

Tady je to episoidní, vše za začátku vypadá vážně, aby se z toho pak vyklubala slupka od pomeranče, zpívá se tu, nesmyslně bojuje proti obřím zeleným slimákům, neboli zachraň polovyslečené ženy ze slimáčího chřtánu a staneš se Mahou Shoujo ... Přijde mi, že druhá sezóna jen a pouze staví na úspěchu první. Jinak je to pro mě naprosto nekoukatelná záležitost... Nakonec tam nehrála roli jak ta šílená ženská, tak ani ta učitelka, tak ani ta s kudrnatýma vlasama... Nic se tam prostě neděje. Jen se kreslí manga a chodí na koncerty...

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Akira777: Mě se taky líbila, ale stejně jako teď poměrně kritizovaná druhá sezóna ta první nestála na bůhvíjak úžasném ději (v jádru to totiž je zcela standartní harémovka), ale spíš na komediálních momentech. Ty jsou i tady, jen jich ubylo. A rozhodně mi nepřijde fér to házet k takovým totálním brakům jako jsou ty dva co jsem níže vyjmenoval.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

LarkyCZ: Ale nediv se některým jako mně s ehodně první serie líbila proto je třeba pro ně druhá zklamání,. Konec je naprosto neukončený i když špatný není. Jen prostě to vůbec není ukončený

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Pravda není to žádný zázrak, ale házet to jednou hvězdou k letošním „perlám“ jako je Accel World (téměř odpad) nebo Nazo no kanojo X (definice Anime dna) není podle mého příliš fér. Minimálně se druhé sezóně daří občas pobavit. To se zminovaným dvoum letošním serií nedaří ani půlprocentně.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Druhá serie je hodně slabá a poslední díl není vůbec epický, kdyby se tohle stalo v polovině nevadilo by to, ale i tak, sice jsem rád za starou Eu ale prostě druhá serie je naprosto zbytečná.

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

O.o

00.00 - 07:00 ... Na co se to probůh dívám??? To myslí vážně

07:00 - 08:52 ... Oni to mysleli vážně...

08:52 - 10:55 ... Heh? Cože? . . .

10:55 - 13:10 ... Probůh, v co se to ještě může zvrhnout...

15:46 - 15:48 ... No jistě... Jak nijak...

18:45 - 20:15 ... Slabá, až to není možné.

20:15 - 24:05 ... Zív...

 

Prozatím nejhorší ep ze všech. Možná i Last Exile (kterému jsem dal myslím Odpad) měl lepší poslední episodu...

Snižuju hodnocení a až mě přejde nechuť, napíšu recenzi. . . Tomuhle se vyhněte obloukem...

Reklama

Reklama