Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Keď som bol malý, školoupovinný chalanisko, tak som tento ruský animovaný seriál doslova žral. V tej dobe bol pre mňa zdrojom nesmiernej zábavy. Je pravda, že to bolo v rokoch, kedy sa na obrazovky komunistami ovládanej štátnej televízie nedostalo takmer nič zo západnej produkcie. Takže som nemal ani tušenia o tom kto je to Walt Disney, bratia Fliescherovci alebo páni William Hanna a Joseph Barbera. Nevedel som, že existujú nejaký Tom a Jerry. Takže tieto ich sovietske kópie boli vtedy mojimi favoritmi. Pri dnešnej pestrej konkurencii, ktorú ponúkajú rôzne komerčné televízie, by už len ťažko tak dobre obstáli. No dovolím si byť v tomto prípade nostaligický a vychytralému zajčikovi a hlúpemu volkovi dávam štyri červené hviezdy. **** ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Naprostá klasika a nářez. Na vlka nikdo nemá, jen dodneška lituju, že toho malýho hajzlíka nezabil.. Nelze si nevšimnout spratkovských komentů: na Toma a Jerryho to nemá, atd. Hajzlíci pitomí, držte tlamky, když tomu nerozumíte! Komu se nelíbí Jen počkej je vůl a vymatlaná guma!!! A je to! Kukkik je vítěz, není to jen vl, ale j vygumovaná mrdka, protože dát 4hvězdy Hostelu a odpad Jen počkej, to už vyžaduje opravdu značné poškození mozku! ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

Přesně tak klasika, která vychovala a vychovává další a další generece dětí, které jsou svědky nelítostného, ale předem jasného souboje zajíce a tupého vlka. Precizní detalní kresby z toho dělaj to co z toho během let vzniklo. Perfektní hudba a místama drsnej humor. Neni to prostě nic na co se časem zapomene. "ty zajíci...víš co chci řict ne? " ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Kouzelný seriál. Velký zlý vlk ve zvonovkách s cigárem v tlamě nepřetržitě vymýšlí, jak dostat zajíce, nejlépe do svého vlastního žaludku. Díky Bohu se mu to příliš nedaří, neb malý okatý zajíček je čiperný šikulínek. Krásná animace, příjemná hudba, úžasně napsané, nápadité a vtipné, prostě je to óčeň charašó. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Nevím o nikom,kdo by tuhle ruskou animovanou klasiku neviděl.Ano,inspirace televizní americkou produkcí je zřejmá,ale je do toho přimícháno trochu ruské duše a ruského vnímání.Výsledkem je vtipná a zábavná podívaná pro všechny,kteří milují grotesky.To jsme byli jako děti všichni a jako dospělí většina(ta,která se umí i v dospělosti bavit a smát).Takže u ,mě jasných 100%.P.S.Snad jediná pozitivní věc od našich soudruhů v době svého vzniku. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • V souvislosti s 50. výročím uvedení seriálu proběhla v ČR série výstav děl animátora Sverozara Rusakova (ve spolupráci se správkyní jeho díla, dcerou Irinou). První proběhla v Galerii PRE v Praze od 8. ledna do 22. února 2019, poté byla výstava převezena do Galerie Sladovna v Žatci, kde proběhla od 6. března do 14. dubna 2019. (Frontie)
  • V seriáli sa objavilo asi štyridsať kvalitných melódií domácich, ale aj zahraničných hudobníkov, ktorí sa nedožadovali autorských práv, naopak, považovali to za česť byť uvedení v seriáli. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama