Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel Stoneová (Gal Gadot) je nezkušená technička v elitní jednotce MI6, kterou vede hlavní agent Parker (Jamie Dornan). Její tým MI6 však netuší, že Stoneová ve skutečnosti pracuje pro Chartu – tajnou mírovou organizaci, utajenou i před ostatními špiony, která využívá špičkové technologie k neutralizaci globálních hrozeb. Rachel byla vycvičena jako dokonalá profesionálka, fenomenální agentka v terénu, která se drží mise, sleduje informace a nikomu nevěří. Když rutinní misi zmaří záhadná hackerka Keya Dhawan (Alia Bhatt), Racheliny dva životy se střetnou. Zatímco se žene za ochranou Charty a snaží se překonat nepřízeň osudu, zjistí, že lidský přístup může být její největší předností. (Netflix)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (207)

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Špionské filmy mi odjakživa přišly stupidní, ale tenhle paskvil to dotáhl do netušených rozměrů - ta kolosální debilita scénáře je zde vyloženě nesnesitelná (má vůbec cenu komentovat film, kde lze ve vteřině nechat spadnout výtah na základě toho, že ho na dálku hacknu?). I ten loňský vysmívaný Gray Man mi aspoň přišel celkem zábavný, ale tohle je tak příšerné nudné, předvídatelné a splácané z těch nejohranějších klišé, že se to fakt nedá vydržet. Příšerný český název tomu jen nasadil korunu - tomuhle je fakt lepší se obloukem vyhnout. Chtěl jsem si to pustit jen kvůli tomu, že se mi líbí Gal Gadot, ale tohle za vidění fakt nestálo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Netflix si pro svoje akčňáky nastavil laťku (jejiž výška je minimálně diskutabilní) a Heart of Stone je dalším přirůstkem do sbírky, který evidentně nehodlá nijak vybočovat. Osobně bych tenhle kousek zařadil někam mezi Gray mana a Red Notice. Hloupé, průhledné a neoriginální jsou všechny tyhle filmy zhruba stejně, jen ta míra zábavnosti dost kolísá. V tomhle případě jsem se celkem bavil cca do poloviny. Pak se opět začala projevovat přepálená stopáž a druhá půlka už byla docela nuda. Upřímně nemám nic proti podobným polobéčkovým digi akčňákům ale doufám že Netflixu časem dojde, že pro podobné jednohubky jsou víc jak dvě hodiny extrémně moc a že krácení o dobrou půl hodinku by bylo pro dobro všech…55% ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Já fakt těm projektům na Netflixu vůbec nerozumím. Proč pořád vytvářet tyto rychlokvašky? Na špionážním poli se této streamovací platformě vůbec nedaří. Minulý rok Gray Man, tento rok Rachel Stoneová. Ale vezmeme to hezky od začátku. Gal Gadot v hlavní roli ani neurazila, ani nijak nezazářila. V bitkách jsem jí to teda moc nevěřil, ono když vidíte, jak dokáže přeprat o hlavu větší cápky, tak si asi uvědomíte, že tady něco nehraje :D Příběh neskutečně tuctový, nedokázal popravdě moc čím překvapit (až na ten jeden zvrat, ten se podařil na jedničku). A samotné akční sekvence taky povětšinou bída třená s nouzí. Ošklivé CGI (tohle stálo 70 mega? Achjo) doprovázené nezajímavou choreografií (jedině část v Lisabonu stála za to). Takže, asi to s čistým svědomím doporučit nemohu. Klidně si pusťte něco jiného z NF knihovničky. Za mě 4/10 ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Když si odmyslím dnes tak všudypřítomnou feminizaci akčního žánru, tak jsem dostal slušný pokus o ženského Bonda, jakousi Janu Bondovou, se slušnými změnami lokací, kde kamera skutečně kouzlí, co se dá, s dobrými triky, i s trochou toho vtipu a pár povedenými hláškami (mohlo jich být víc a odvázanějších - "mohli bychom zkusit pevnou linku", "ta káva je studená" apod.), akce je dost a přehledně natočené, jen konec jsem čekal poněkud epičtější. Jinak samozřejmě mi vadilo, že všechny tajné organizace jsou na prd a šéfka té hlavní vlastně debil, dokud nepřijde Stoneová a všem nezachrání prdel, ale ok, o tom jsou i původní bondovky a nemám s tím až tak problém. (Ostatně, Kluk bude podle mne Q z bondovek.) A vlastně i to určité morální poselství, nakolik je jednoduché, si myslím tady funguje - ztratili jsme srdce a cit, předpovídání strojů nepočítá s lidskými city a s nepravděpodobností lidských rozhodnutí, která se nedají vypočítat, film je i o důvěře a celkově o tom, že vše se nedá vypočítat. Občas film při své stopáži začne nudit, ale to se ostatně dělo i u bondovek - nejde mít pořád na plátně akci. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hned úvodní před titulkový minuty mi naznačily, že tohle nebude film pro mě. I přesto jsem se rozhodl, že mu dám šanci a dokoukám ho. Jestli tu ale měla být byť jen malá šance abych si tenhle film užil musel jsem ho brát s velkou nadsázkou. Což jsem taky udělal a možná i proto se to dalo úplně v pohodě přežít. To nic nemění na faktu, že mojí krevní skupinou snímek určitě není. Naštestí zde bylo celkem dost akce a dá se říct, že se zde pořád něco děje. Souboje, střílení, automobilové naháněčky(i na motorkách). V tomhle ohledu musel stát film jistě nemalej balík. Jestli ale výsledek stojí za to už musí posoudit každej divák sám. Mě tenhle "James Bond v sukni" sice nenudil ale až tak neuspokojil. Ale jak říkám je to tím, že tyhle film nejsou vyloženě mojí krevní skupinou. Podívat se na to určitě(jednou) dalo. Pakliže si film najde toho správnýho diváka(svoji cílovou skupinu) určitě má šanci na úspěch. Za mě max lepší 2hvězdy. ()

Galerie (136)

Zajímavosti (2)

  • Na pozici executive producer najdeme mmj. také Grega Rucku, komiksového autora sólové Wonder Woman. (NinadeL)
  • Natáčalo sa v južnom Tirolsku, Londýne, Reykjavíku a Lisabone. Natáčalo sa viac ako 5 mesiacov - od 26. januára do 28. júla 2022. (Arsenal83)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Třetí Wonder Woman nakonec nebude?

Třetí Wonder Woman nakonec nebude?

11.08.2023

Herečky Gal Gadot (Wonder Woman, Rychle a zběsile 5) byl v posledních dnech plný internet, což je dáno zejména tím, že má tento víkend na Netflixu premiéru její nový špionážní snímek Heart of Stone … (více)

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

27.06.2022

Po úspěchu snímku Můžeme být hrdinové režiséra Roberta Rodrigueze (Alita: Bojový Anděl, Spy Kids: Špioni v akci) se Netflix rozhodl prodloužit spolupráci se známým tvůrcem, a to rovnou do takové míry… (více)

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

04.11.2021

Hrané adaptace klasických animovaných hitů se studiu Disney v posledních letech velmi dobře vyplácí, není tedy divu, že po Popelce, Knize džunglí, Krásce a zvířeti, Dumbovi, Aladinovi a Mulan nyní… (více)

Reklama

Reklama