Reklama

Reklama

Studio 666

  • USA Studio 666 (více)
Trailer 1

Kvůli nahrávání dlouho očekávaného desátého alba se legendární Foo Fighters stěhují do tajemného sídla na okraji Los Angeles. Brzy se však ukáže, že v obrovském domě straší. Když frontmana Dava Grohla posednou krvežíznivé nadpřirozené síly, visí na vlásku nejen vydání nové desky, ale i životy ostatních členů kapely. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (78)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Neskutočne slabo napísaný, vyhotovení a koniec koncom aj zahraný old school horor v modernejších šiat. (Možno prekvapím, ale keby to dostali chlapi zo Supernatural, tak by to kvalitatívne bolo úplne inde.) Najviac tento film ocenia len skalný fanúšikovia Davea Grohla a skupiny Foo Fighters. Najlepšie vo filme je tá nakomponovaná doom metal-based pesnička. Osobné hodnotenie: 53% (*)  ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Úplně OK komedie-horror-slasher záležitost, která je samozřejmě na vázána na Grohla a FF, takže vztah k nim má určitě vliv na divácký prožitek. Nejsem fanoušek, ale nemám s FF žádný problém a z různých talk shows mi Grohl přijde fajn. A tady mě bavil. Funguje to hesky, klasické schéma démonického slasheru, do toho poměrně solidní komické narážky a líbí se mi, že se film zastavuje těsně před hranicí parodie. Za mě hodně zábavná oddechovka na úrovni American Horror Story s notnou dávkou humoru a Grohlova "herectví" (showmanství, spíše). ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Hudobná skupina Foo Fighters plánuje začať práce na desiatom albume. Pre nahrávanie si vyberú odlahlú vilu, kde sa v minulosti odohrali brutálne vraždy. Čoskoro zistia, že je toto miesto prekliate a práca na novom albume sa stane nočnou morou. - Horor vytvorený zrejme pre fanúšikov tejto kapely, o ktorej som nikdy nepočul. Režisérom je BJ McDonnell, ktorý nabral skúsenosti u Hatchet III, a aj toto sa nesie v podobnom duchu ako horory, ktoré tvorí Adam Green, čiže je to mix humoru a vrážd plných poloamatérskeho gore, ktoré ale poteší viac, než podradné digitálne triky. Pre fanúšikov tejto skupiny alebo tohto hudobného štýlu zrejme v pohode, ale hororovým fanúšikom odporúčam skôr Deathgasm z roku 2015, ktorý je tomuto dosť podobný, ale v rámci brutality a zábavy je o level vyššie. EDIT: Tak Taylor Hawkins, ktorý sa mi tu celkom páčil, to už má za sebou. Velká škoda, ale kombinovať drogy a antidepresíva sa nevypláca. RIP. ()

simply 

všechny recenze uživatele

Po delší době opět snímek, kde mě trailer hodně namlsal a z výsledku jsem celkem rozpačitá. Kdyby se to trochu prostříhalo a přidalo pár vtipných scén, mohla to být pecka. Takhle je to místy zdlouhavé a nudné. Na druhou stranu Dave Grohl je pro mě jeden z nejcharismatičtějších frontmanů současnosti a některé scény byly skvělé...3,5 * ()

campix 

všechny recenze uživatele

Je to brak. To bylo jasné už od prvních zmínek o filmu a také od prvních trailerů. Potěšujícím faktem může být, že to koukatelné opravdu je a spíše se jedná průměrnou žánrovku, kterou si Foo Fighters natočili tak nějak pro zábavu než vážně mířený filmařský pokus. Je vidět, že si to opravdu uživají a i když jsou to neherci, tak minimálně Dave s Taylorem nejsou úplná polena. To se na druhou stranu nedá říci o Patovi (to bylo šílený, co předváděl). Nicméně opravdu jsem to čekal daleko horší, takže u mě jakožto velkého fanouška FF vládne spokojenost. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama