Reklama

Reklama

Studio 666

  • USA Studio 666 (více)
Trailer 1

Kvůli nahrávání dlouho očekávaného desátého alba se legendární Foo Fighters stěhují do tajemného sídla na okraji Los Angeles. Brzy se však ukáže, že v obrovském domě straší. Když frontmana Dava Grohla posednou krvežíznivé nadpřirozené síly, visí na vlásku nejen vydání nové desky, ale i životy ostatních členů kapely. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

simply 

všechny recenze uživatele

Po delší době opět snímek, kde mě trailer hodně namlsal a z výsledku jsem celkem rozpačitá. Kdyby se to trochu prostříhalo a přidalo pár vtipných scén, mohla to být pecka. Takhle je to místy zdlouhavé a nudné. Na druhou stranu Dave Grohl je pro mě jeden z nejcharismatičtějších frontmanů současnosti a některé scény byly skvělé...3,5 * ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Některé gore scény měly něco do sebe, to zase jo a bylo celkem zábavné sledovat Grohlův herecký projev, který nebyl vůbec špatný. I ta osmdesátková patina tomu slušela, ale pokud nepočítám scénu s Lionelem Richiem, nebylo tu nic, co by mě rozesmálo a dialogy, na kterých film částečně stál, byly naprosto příšerné. Nicméně pokud by něco podobného natočili třeba Agnostic Front, byl bych to schopen i opětkovat, ale k Foo Fighters halt nemám žádný vztah. I proto 30%. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

V plné míře profesionálně natočený komediální slasher baví zejména ve chvílích, kdy si kapela ze sebe či z hudebního průmyslu (nebo filmaři z žánru) dělá srandu – celkově bych ale metahumorů a narážek čekal i víc než jednoho Lionela Richieho. Ne každý ze členů Foo Fighters samozřejmě umí dobře hrát (myslím na kameru :-)), groteskní čvachtavé skony však zvládají do jednoho skvěle. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Jasně, mohlo být klidně o půlku kratší (max taková hoďka by tomu slušela fakt hodně), ale i tak se kluci z FF celkem předvedli. Herecky (hlavně) Grohl super, příběh nic objevného - ale tak jsou to FF, nikdo snad nečekal nějaký sofistikovaný horror. Kdo je má rád, nebude nespokojený. Navíc ost je dost povedené. 6/10 ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No pri pohlade na to,ze tato zalezitost je hudobna hororova komedia,tak ma napadlo len jedno a to,ze sa bude jednat o nejaku totalnu chu*ovinu,ale príjemne som bol prekvapeny,mix tychto troch zanrov sa celkom vydaril,bolo to vtipne,zabavne,gore efekty neboli nic extra,ale postacili,aj nejaka ta krv potesila,hudba bola vyborna a scena v posteli bola najlepsia,ta ma dostala,este nemozem zabudnut spomenut a pochvalit Davea Grohla,na to,ze nie je herec,zahral to velmi dobre,takze suma sumarov,som spokojny...:-) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama