Reklama

Reklama

Studio 666

  • USA Studio 666 (více)
Trailer 1

Kvůli nahrávání dlouho očekávaného desátého alba se legendární Foo Fighters stěhují do tajemného sídla na okraji Los Angeles. Brzy se však ukáže, že v obrovském domě straší. Když frontmana Dava Grohla posednou krvežíznivé nadpřirozené síly, visí na vlásku nejen vydání nové desky, ale i životy ostatních členů kapely. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (78)

ŠpetaMarek 

všechny recenze uživatele

Absolutne neobjektivnich 5 hvezd. Popravde, i kdyz me trailer nedavno zaujal, cekal jsem klasickou poloamaterskou sracku. Po asi 20 minutach nepretrziteho smichu se divim, proc je to na csfd v modrych a cekam ze spadne remen. Ten vlastne nikdy nespadne, i kdyz poslednich 10 minut je slabsich. Dave Grohl asi dostal herecke lekce od sveho kamose J.B. a je dobre, ze hlavni pozornost je venovana jemu a ne spise ochotnickym vykonum jeho spoluhracu. Cest vijimce v podani Ramiho. Chvalim vyborne specialni efekty a srdicko. Double feature s Pick of destiny je jasny. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Miestami fajn hlavne čo sa týka brutálnych vrážd a gore scén, ale inak nechápem čo viedlo Foo Fighters natočiť na staré kolená takúto brakovú hororovú blbosť. Pre hororových fanúšikov to nebude, pretože ako horor je Studio 666 len slabučkým odvarom lepších gore festov, mäsochisti už gore scény videli mnohokrát inde a v lepšom prevedení, ako komédia to je vyslovene trápne a nie vtipné, no a fanúšikov Foo Fighters to snáď musí až naštvať, pretože kapela sa tu iba zbytočne zhovaďuje, čoby Dave Grohl po päťdesiatke už fakt nemusel mať zapotřebí. Ale chápem, keď už nie sú peniažky z predaja albumov, tak nech kápne niečo ešte z Hollywoodu. Akurát fakt netuším pre koho malo byť toto v roku 2022 vlastne určené a je až hanba to pustiť (síce iba v US) do kín. CELKOVO: 3/10 ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Režisér se proslavil Hatchetem 3 pak si dal 9 roků pauzu a natočil tohle.  Jinak jak píše JASM hororový brak triky jsou příšerné smrt elektrickým proudem vypadá podobně jako zelektrizovaní od Palpatina což je film 17 roků starý a démoni vypadají jak z hororů 80 let. Normálně by to tak moc nevadilo kdyby to byla pocta, ale tady to spíše dává dojem, že na to neměly trikově je zde i několik zvracejících scén, které připomínají Scary Movie 2 asi to mělo být vtipné, ale na mě osobně to nefunguje. Na konci se mlátí dva chlápci tak, že se kopou do koulí a už se z toho stává parodie. Jediná věc co stojí za pochvalu a ty 2 hvězdy je gore a scéna s Lionelem Ritchiem což je na 110 minut smutné. 40 procent ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem snad cokoliv, ale že to bude taková ujetá šílenost, navíc neskutečně vtipná, to mě teda fakt nenapadlo. Dave Grohl se zde neskutečně vyřádil. Od hudby, po brutalitu, litry krve, humor. Vše v rámci možností funguje jak má, nesedl mi snad jen podivný závěr a také bych si dovedl představit i o malinko kratší stopáž. Jinak ale spokojenost, na odreagování je tohle ideální záležitost, Davidu Grohlovi i členům kapely Foo Fighters patří palec nahoru. 6/10. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No pri pohlade na to,ze tato zalezitost je hudobna hororova komedia,tak ma napadlo len jedno a to,ze sa bude jednat o nejaku totalnu chu*ovinu,ale príjemne som bol prekvapeny,mix tychto troch zanrov sa celkom vydaril,bolo to vtipne,zabavne,gore efekty neboli nic extra,ale postacili,aj nejaka ta krv potesila,hudba bola vyborna a scena v posteli bola najlepsia,ta ma dostala,este nemozem zabudnut spomenut a pochvalit Davea Grohla,na to,ze nie je herec,zahral to velmi dobre,takze suma sumarov,som spokojny...:-) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama