Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Příběh Tales of Zestiria the X (2016) pokračuje. Mladý hrdina Sorey se po událostech z první série vydává společně s Rose a svými neviditelnými společníky za dalším dobrodružstvím, aby naplnil svůj osud. Právě on je totiž jedním z legendami opředených „Shepherdů“, kteří mají spasit svět. Soreyova moc sílí, ovšem vypadá to, že cesta k jejímu plnému ovládnutí bude ještě dlouhá. To ale nic nemění na faktu, že se i tak bude muset již velmi brzy postavit tváří v tvář dalšímu nepříteli. (EMIA)

(více)

Recenze (2)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to docela jednoduché, pokud se vám líbila první série a máte rádi kvalitní animaci, prostě pokud si dokážete užít to nablýskané pozlátko, tak vám bude i druhá série po chuti. Po stránce vizuální pořád okouzlující, ale po stránce příběhové stále stejně průhledné, sterilní a ne zrovna překvapivé. A tak asi jediným překvapením tu je, kdo s kým nakonec skončí, protože ty vztahy tu na mě působí tak nějak bez jakéhokoli budování, prostě aniž by to seriál naznačoval, nebo něco vykresloval, tak se to prostě stane a většina z toho na mě působí divně, jako třeba závěr Korry a je mi úplně jedno, jestli jsou kluci s klukama a holky s holkama, pokud k tomu vybudujete uvěřitelnou a přirozenou cestu, ale tady nic z toho není - it just happens! A já jen zvedám obočí s otázkou "A kde se to vzalo?". Anime taky nepomohlo, že u posledního dílu byla měsíc prodleva a tak mi to narušilo jednolitost celého příběhu, zapomněl jsem na nějaké souvislosti a tak možná i to ovlivnilo moje vnímání celého příběhu. Ale pořád to byla zajímavá a vizuálně pěkná podívaná s průměrným hrdinským příběhem. 7/10 ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstate bez zmeny oproti 1. sérii, takže príliš nemá zmysel rekapitulovať svoj komentár, v jednoduchosti: najidealistickejšie a najčírejšie héroické fantasy, čo som v anime žánre videl. A to milujem. 2. séria, čo si ešte aj po pár mesiacoch živo pamätám, má hlavne ďaleko viac veľkolepých akčných momentov. A jednu nezabudnuteľnú pieseň pri boji s drakom (a nie je to One they fear :-) Akurát (nieže by som si na to potrpel) je škoda, že tentokrát je opening sotva tieňom z 1. série. ()

Reklama

Reklama