Reklama

Reklama

Ostrov

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Richard (Jiří Langmajer) a Alice (Jana Plodková) se na exotické dovolené pohádají, protože Richard se chce nechat rozvést. Rozhodnou se, že odletí předčasně domů, ale jejich malý letoun ztroskotá na opuštěném ostrově, Richard a Alice jsou tak nuceni společně čekat na záchranu. Osamělí trosečníci se na tropickém ostrůvku musí postarat nejen o svou záchranu a přežití, ale také začít znovu spolupracovat a hledat k sobě cestu zpátky. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (290)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to horší. Místy to mělo katastrofalní dialogy. Jinak to bylo docela OK. Kupodivu to bylo silnější ve vážnější a survival note a to tak že o hodně. Možná by to mohl být signál pro tvůrce vykašlat se na rozverné komedie... Co bych pochválil je krásná výprava a vizual v reálných kulisách. A asi nejlepší část filmu ke hudba. Taková 5/10 se ctí ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Romantická slabší komedie. O dobrodružství bych radši pomlčel. Na filmu je hodnotné snad jen to, že tam máme své herce a jsou v krásném prostředí. Být ve filmu nějaké neznámé tváře, stačilo by to stěží na jednu hvězdičku. Dvakrát jsem se lehoulince pousmál a to je na komedii příšerně málo. Během filmu mě napadla spousta filmů, ani ne moc dobrých, ale pořád lepších ve spoustě věcí. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Oprostil jsem se od toho, že film Šest dní, sedm nocí, je hodně podobný s tímto a těšil se z faktu, že na české scéně vzniká i něco jiného, než jenom klasická trapná komedie. Jirka Langmajer a Jana Plodková mi do děje fantasticky sedli. Ze začátku je teda Jirka těžkej hulvát. Jako že mu to snad ani nemůžete věřit. Na Janičku totiž nikdo nemůže být takový, to snad ani nejde. A myslím si, že i Jirka musel při natáčení přepnout a vzpomenout si na ty blbce z divadla Mir, když se na ní při natáčení díval. Postupem času se ale ten vztah příjemně odvine a je docela příjemné si u podobného filmu odpočinout. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Ona 41 a on 56… sakra komu tady pořad chcete cpát, že ženská v 21. století se bude zahazovat s chlapem +15 let (a jako bonusový vtip se pokoušíte někomu nakukat, že by on ji vyměnil za JEŠTĚ MLADŠÍ - o deset!?). Už jen tenhle sci-fi koncept mě hluboce urážel. A když potom ještě přijde ten komický pád (černá obrazovka a žbluňk), naprostá ignorace základních potřeb pro žití (několik dní neřešili jídlo ani vodu, hlavně že se rubali) a záchrana - je mí fuk, že to vykecám - podle vzkazu z lahve (jako kouzelné proudy mezi ostrovem a pevninou jedna báseň… a když už by v nějakém vesmíru tohle klaplo, identifikace odkud to vlastně připravilo by fungovala jak?). No fuj zase. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě moc nebavilo. Česká varianta na Šest dní, sedm nocí (1998). Mám rád Langoše (a kdo ne!) a v poslední době koukám převážně na českou tvorbu. Ale komedie to není, protože tam je málo humoru. Drama to není protože to je snadno odhadnutelné, i když emoce tam samozřejmě jsou. A dobrodružné to je proto, že to má krásné exteriéry. Na sto minut je to zbytečně rozvleklé. Vztah mezi manželi je ale snadno uvěřitelný a docela i dobře zahraný. Ve výsledku jsem se ale nebavil. (40 %) ()

Galerie (61)

Zajímavosti (13)

  • Richard (Jiří Langmajer) říká: „Ponesou nás mořský proudy jako Motýlka.“ Henri „Papillon“ Charriere (Steve McQueen) prchal ve filmu Motýlek (1973) z vězeňského ostrova, ne však za pomoci mořských proudů, ale správně zvolené odlivové vlny. (sator)
  • Televizní premiéru na televizní stanici Prima si nenechalo ujít přes 672 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)
  • Když se na vodě objeví nafukovací člun a Richard (Jiří Langmajer) s Alicí (Jana Plodková) k němu běží, tak Alice do něj skočí a namočí si vlasy. V dalším záběru člun vytahuje z vody a vlasy má suché. (griph)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama