Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (5)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto šlo...jednak z dôvodu že ukázali pravú tvár a inteligenciu Planéty opíc počas protestov za Only black Live matters, jednak za znamenitý výkon Jona Bernthala ktorý dokazuje, že naozaj sú policajti ktorí sa cítia neohrození (najmä ak majú podporu vo vedení mesta, či dokonca vláde) ale v neposlednom rade pri záverečnom zábere - skorumpovaných policajtov je pomer biely:čierny  2:5, ale lídrom, ktorý to dokázal vymyslieť je pochopiteľne beloch. Veď súkmeňovci z Planéty opíc vedia tak akurát ničiť odstavené autá a rabovať... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl pro mě sice opět postrádal sympatickou postavu, tentokrát mě to ale příliš nemrzelo. Děj čtvrté epizody se totiž odvíjel ve svižném tempu, stále se něco dělo, Jon Bernthal se pěkně odvázal, nuda mi tady nehrozila ani náhodou a velmi dobře jsem se bavil. Taky jsem se ujistil v názoru, že hlavní rozdíl mezi mnou a BLMáky nespočívá v barvě kůže ale ve způsobu chápání určitých termínů. Když se třeba svolá nenásilná demonstrace, při níž jde o lidská práva a bezpečné a klidné soužití, nechápu, jak v ní mohou hrát roli cihly, kameny, zápalné lahve, rabování a svévolné ničení cizího majetku. No, a BLMáci to chápou. To je mezi námi ten hlavní rozdíl. / Poučení: Potřebuješ nové vybavení domácnosti? Pokud splňuješ podmínky v oblasti pigmentu, vyraž na demonstraci a nezapomeň si velké tašky. ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se to rozjíždí a Bernthal ukazuje, proč dostal hlavní roli. Ta jeho namachrovanost, jakým způsobem si začíná omotávat lidi kolem a hlavně krédo " když děláš přesčasy a máš výsledky, tak si můžeš dělat, co chceš", to je laskominka. ()

Winderyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No konečně opět mě to vede k tomu , že snad tomuhle stačilo i 3 díly a ne 6 místo těch prvotních sr..k. Se konečně dostáváme k tomu o čem to mělo být jak by se třebas někdo jinej rozhodl na jeho místě. Jedinej problém co to bude mít furt , že Jon oproti ostatním hercům působí až nadlidsky pač ostatní herci působí jako amatéři z Jona tu postavu cítíte zatímco z ostatních nejde cítit nic. Ale zpátky pěkně se ukázalo , že vlastně peníze které by stejnak propadli státu kdy vlastně za 3-4 zátahy peníze navíc mohl vlastně zasytit celou jednotku při protestech. Ano prostej pracovník žádnej velitel stát prostě kolega od kolegu jak se dostal k těm penězům je druhá věc. Ale druhá věc je, že místo toho aby si ty peníze někde namastili lidi co prosedí celej den nic nedělaj jenom se dostali na ty největší pozice kde právě nic nedělat je o tom. A takhle peníze si rozdělí a jde to i na podporu jeho kolegu to se mi velmi líbilo , že tady je potřeba si udělat pohled sám na to zda to berou jako zlodějinu kdy okrade zloděje za což může si něco pořídit z práce kde riskuje život každý den. Nebo popřípadě viz. pomoct a nasytit kolegy co tam museli stát celej den a nikdo žádnej stát velitel jim nepomohl , ale jejich kolega. Konečně akce snad si ani nepamatuji zpětně zda by tam byla v tomhle díle nějaká propaganda konečně. Taky samozřejmě ve pánském podniku a potom i věta v autě na závěr hele dokonce jsem ji vzal dvojnásobek toho co jsem ji dal pobavila. Snad to aspon na ty posledni dvě epizody bude možná i v lepším duchu kdyby to začalo touhle epizodou tak bych si nestěžoval takhle první 3 epizody byly vyloženě propagandistická sr...a. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama