Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"A co limča ?? Dáme si limču ?? Máma vždycky říkala, že se po ní kazej zuby, ale tobě stejně vypadaj, takže co.." ;) Jedna z mých nejoblíbenějších, byť přinejmenším co do dramatického oblouku nejslabších a nejpředvídatelnějších, Sandlerovek / Duganovek variuje otřepaný motiv, který pravděpodobně nejlépe p(r)odal Charlie Chaplin ve svém Kidovi, jakkoli bych tedy rozhodně jen velmi odpad srovnával Adama Sandlera s velkým Charliem Chaplinem..;) Velkého tátu rozhodně nelze považovat i dík spoustě vulgarit a dospělácky infantilnímu humoru za rodinný film, ani žádnou větší moralitu raději nečekejte, jde však o cynickou komedii plnou famózních dialogů, přeplněnou odkazy na jiné nepochybně větší bijáky, když třeba scéna v McDonald's rozcuká koutky asociací s Volným pádem, a skvostnými vedlejšími postavami, jimž samozřejmě vládne Adamův věrný cameosouputník Steve Buscemi se svým bezďákem.. I ta druhoplánová kritika typické americké výchovy funguje na výbornou.. Nesmírná hlína.. Skoro tak veliká jako vnímat Adama Sandlera povrchně dík jeho komediím jako necharakterního herce bez talentu.. ()

Lukas.Hutter 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od jiných filmových znalců, kteří se poté plácají po stehnech smíchy u Slunce seno považuji tento film za velmi povedený. Celkově mám rád filmy se Sandlerem. Neříkám, že vždy plní účely komedie. Velký táta si ani nemyslím, že se pokoušel být vtipný. Úspěch tohoto filmu chápu, protože se jedná o velmi příjemný rodinný film, kde je hezky vidět, jak ten kluk vlastně spíše pomohl svému adoptivnímu otci dospět. ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

Film naprosto bez debaty slouzi jako vyborna kulisa, protoze naprava nezodpovedneho dospeleho chlapa (dokonale noumovity nesympatak Adam Sandler) ve starostliveho otce je moralitkou ciste na objednavku bez jakekoliv snahy o neco navic. Stab dela co ma a co umi, publikum se adekvatne bavi, coz vlastne staci na 55% ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

"Styx byli jedna z nejlepších amerických rockových skupin. Měli jen špatnou pověst, protože většina kritiků jsou cyničtí pitomci." Filmu, který jen tak mimochodem intenzivně propaguje moji oblíbenou kapelu (jsem fanouškem od roku 1982), prostě nemůžu dát nízké hodnocení. Jinak je to občas trapné, sem tam příjemné, někdy téměř vtipné, místy nechutné a většinou dojemné. A asi dvě minuty v tom hraje Steve Buscemi. [Poznámka na okraj: Kristy "ta špatná Buffy" Swanson je fakt kočka.] ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler si v této komedii zahrál na nechtěného tátu. Kluk je sice v jedné a tisíci věcech naprosto opožděný až retardovaný, ale v Americe to asi berou jinak, když mají tu nenásilnou výchovu "dělej si co chceš, jen mě nezabij". Každopádně špunt mu přiroste k srdci a najendou se z něj stane ten pan spolehlivý. Nic víc, nic mň. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • Dvojičky Dylan a Cole Sprouse sa v úlohe Juliana striedali behom celého filmu. (matthew.17)
  • Film se měl původně jmenovat Guy gets kid, v češtině Chlápek dostane dítě. (kosticka7)
  • Film sa natáčal v mestách New York a Yonkers (New York, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama