Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naposledy se setkáme s nestárnoucím vyznavačem ženských půvabů, který neztratil ani po letech ze svého šarmu ani špetku... Miloš Kopecký v roli věčného záletníka v závěrečném příběhu volného cyklu oblíbených hudebních komedií. Mnozí z vás si jistě vzpomínají na příběhy Alfonse Karáska. Příběhy věčného svůdce žen plné veselých historek, písniček i láskyplných vztahů a zdravého mužného úsilí okouzlit ženu patří již řadu let k televizní klasice a při každém uvedení se vždy setkávají s velkým diváckým ohlasem. Pro hlavní roli si zvolil režisér Zdeněk Podskalský jako vždy aktéra nejpovolanějšího, vynikajícího herce Miloše Kopeckého. Tentokrát čeká na Alfonse Karáska důležitý úkol – zasvětit do umění svádět dívky svého mladého chráněnce, který je v tomto oboru ještě velmi nezkušený. Příležitost se naskytne na mysliveckém honu... (Česká televize)

(více)

Recenze (79)

Rayen1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tvl, to byl shit... Nedávalo to absolutně smysl, a ta hudba byla taky stasna a nasroubovana v každý scéně neuvěřitelně uměle. Kdyby alespoň některý herci uměli zpívat, ale ono to u Decibelu lásky stalo za hovno, i kdyby to zpíval expert na zpívání... A Langmajerovo předstírání hry na kytary na seniku? To se nemohl snažit alespoň trochu? Tenhle film je fakt odpad... ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se příběh odehrává na mysliveckém honu na Konopišti, kde Alfons Karásek opět osudově potkává několik žen a s každou si musí aspoň.... střihnout duet :) Některé nové verze starších hitů zaváněly trapností (Holky z naší školky na recepci apod.), ale některé songy mě dostaly: Duhová víla v podání Libuše Geprtové s natáčkami a hlavně závěrečné Zvonky štěstí. Paulová nahoře bez... bylo to nutné? Celá "sága" o Karáskovi je fajn, tenhle díl je slabší. Pro mě zde ani tolik nezářil Milda, jako právě spíš ta Geprtová s Jiráskovou. ()

Reklama

Iggy 

všechny recenze uživatele

Poslední díl trilogie o Alfonsu Karáskovi. Zestárlý a mýty opředený svůdník Alfons Karásek (Miloš Kopecký) tentokrát učí svého nesmělého synovce Lojzíka (Jiří Langmajer, který oproti Copak je to za vojáka ze stejného roku hraje dost křečovitě a obzvlášť pohyb a tanec mu moc nejdou), jak jednat se ženami. Do vzniklých potíží se ale nejvíc zaplétá sám. Oproti předešlým dílům filmu uškodila barva a kulisy „zlatých“ 80. let, takže se s nostalgickým kouzlem starších černobílých dílů nedá srovnat. Taky herecké obsazení je podstatně slabší, alespoň písničky zůstaly dobré. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

"V jehličí, v jehličí, každý si rád zacvičí" Dle mého názoru nejslabší díl Karáskovské série. Už to nemá to správné tempo a přibylo tu hluchých míst. Problém je trošku v tom, že Kopecký už je poněkud starší a nemá ten švih, který je pro takovýto typ komedie zapotřebí. Mnohem větší problém je, že (zřejmě ve snaze kompenzovat pokročilejší věk Kopeckého někým mladším) vznikla trapná postava Jiřího Langmajera, která tomu v mých očích ubírá minimálně jednu hvězdičku. Dobří jsou Jirásková a Nárožný ("Snad byste doktore nechtěl schválně střílet po lidech, to vám nestačí ti, co trefíme omylem?") ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší z celé série. Kromě Kopeckého byli skvělí Langmiler, Poloczek (ten si na svoji životní roli v Černých baronech ještě musel počkat) a Nárožný s fousy. Obecně mi nikdy neseděla Jirásková, zato Paulová i podle mě dostatečně nevyužitá Mirka Pleštilová potěšily. Jana Paulová se v jakémsi rozhovoru rozčilovala, že ji zabrali nahoře bez a vysvětlovala, že to nebylo nic moc, byla prý poměrně krátce po dítěti. Ale na plastice ve Vinohradské nemocnici už silikony dělali. Možná si je nemohla zaplatit - to Zagorka na ně měla už pár let předtím...ale Paulová v té kůži byla stejně kus i bez silikonů. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Jana Paulová prý přistoupila na natočení odhalené scény jen díky tomu, že jí Podskalský slíbil, že z dálky nebude nic vidět. Komentovala to, že nemá nic proti nahotě, ale že už se jí to v tomto věku nezdálo po estestické stránce. A později litovala. (hippyman)
  • Ve scéně u rybníka v čase 45:25, kdy se Alfons (Miloš Kopecký) se Zuzanou (Jana Paulová) odrazí s loďkou, mihne se v levé části záběru hlava člena štábu. (Ganglion)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno