Reklama

Reklama

Obsahy(1)

I pouhá drobnost může být důležitá... V dalším detektivním případu se obětí stane zámožný podnikatel Jandák (V. Preiss), který má pár nepřátel, mezi nimiž jsou i manželka (J. Šulcová) a její milenec (J. Nedorost). Ti se ihned stanou podezřelými. Jak byl ale zločin proveden? Zpěvačka Adamová (Z. Adamovská) znovu pomůže záhadu vyřešit, protože si povšimne drobných detailů. A nakonec ještě zbývá uhodnout, kterému pravidlu z Knoxova desatera se autoři při psaní příběhu zpronevěřili. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není možná. Zlatka se naučila zpívat i něco jiného než o hnijících zavináčích…Šulcová tu vypadala hrozně, ale jinak zbytek osazenstva celkem v pohodě. Klasický průměr si udržel i tento Hřích, z něhož byla asi nejlepší chlastačka Adamovské s Miroslavou Pleštilovou a samotný Viktor Preiss a jeho výkon. Kdysi úspěšná dětská hvězdička Monika Foris Kvasničková tu taky nevypadala ještě nejhůře, jen to chtělo odvážnější striptýz. Dušan Klein tomu však prostě neumí přidat více šťávy – většina těch jejich finálních dedukcí zní dost nevěrohodně… ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další průměrná epizoda cyklu, kde se nedá upřít zajímavý nápad (záměna oběti), ale celé mi to přišlo dost průměrně vystavěné a sehrané, celý ten rádoby opilecký výstup Preisse i ta drobnost s náhlou neznalostí jazyka byly celkem podezřelé, takže jsem čekal nějaké sehrání vlastní smrti, které se obrátilo proti němu, nakonec se tedy obrátilo proti původnímu vrahovi, což bylo celkem originální. Viktor Preiss je dobrý herec, ale tady mi přišel hodně slabý a zbytek postav byl tak obvyklý průměr série, více pozitivně vyčníval snad jen komisař Kolín Vladimíra Dlouhého. Zlata zase jednou hrála opilou tak strašně nevěrohodně, že to bylo leda k smíchu. Ne tedy, že by zbytek jejího herectví byl o tolik lepší... ()

Reklama

Reklama