foto

Petr Meissel

  • nar. 6.12.1962 (54 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Emperor
2017 Milada
2015 Nevítaní (studentský film)
2013 Bolero pro surfvání na Moravě (studentský film)
2009 Ptákovina (divadelní záznam)
Zakázaný člověk (TV film)
2008 Bathory
Na vlky železa (TV film)
Oběti: Karambol (TV film)
2007 Muž a stín (TV film)
2006 Iluzionista
2005 Útěk z Colditzu (TV film)
2004 I ve smrti sami (TV film)
2003 Naposledy vlkem (TV film)
2001 Deník Anne Frankové (TV film)
Příběh rytíře
2000 Český Robinson (TV film)
Poslední přežije
1999 Bunkr (TV film)
Hanele
Nenávist (TV film)
Zprávy z domova (studentský film)
1996 Spiklenci slasti
Tichý úkryt (TV film)
1995 Sacred Cargo
1994 Dobrý král Václav (TV film)
Nexus
Otčina (TV film)
1993 Lekce Faust
Mistr Kampanus (TV film)
1992 Panelák (TV film)
Sklizeň (studentský film)
1990 Mrtvý les (amatérský film)
Mrtvý les a jiný bulšit
1989 Muka obraznosti
Starosta má starosti (TV film)
1988 Zlý věk (TV film)
1987 Dotyky
Hláska (TV film)
Srdíčko (TV film)

TV seriály

2015 Policie Modrava (TV seriál)
Pohřešovaná (S01E11)
Bez hranic (TV seriál)
Whistleblower (S03E02)
Redux (S03E01)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Život je ples (TV seriál)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Specialita podniku (E12)
Dort (E11)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Minuta ticha (S02E01)
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
Hop nebo trop (TV seriál)
Ženy do větru (S02E03)
2007 Trapasy (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
1996 Manželská tonutí (TV seriál)
1995 Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
Poslední varování (E03)
Muž v pozadí (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
1986 Bylo nás šest (TV seriál)
Píseň pro májovou Prahu (E05)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace