foto

Karel Kohout

  • nar. 5.9.1931
    Praha, Československo
  • zem. 8.10.2010 (79 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1990 Dětinské hry dospělých (TV film)
Dumky (TV film)
1989 Utopím si ho sám (TV film)
1987 Paví pírko (TV film)
1986 Werther (TV film)
1983 Zuzana Vojířová (TV film)
1982 Turn of the Screw, The (TV film)
1980 Kotva u přívozu (TV film)
1978 Jak dostat tatínka do polepšovny (TV film)
Otec nebo bratr (TV film)
1977 Ikarův pád (TV film)
Rusalka
1976 Podnájemníci (TV film)
1975 Bohoušův syn (TV film)
Lístek do památníku (TV film)
Poslední exil (TV film)
1974 Královské usínání (TV film)
1972 Dva bratři (TV film)
1971 Kat nepočká (TV film)
Romeo a Julie (TV film)
1970 Lítost (TV film)
Radúz a Mahulena
1969 Barevná revue (TV film)
Bludiště moci (TV film)
Juliette (TV film)
Popel (TV film)
Rozhovory (TV film)
Zápisník zmizelého (TV film)
1968 ...ani kapka vojenské krve (TV film)
Meze Waltera Hortona (TV film)
Rekviem za kouzelnou flétnu (TV film)
Svět je báječné místo k narození (TV film)
1967 Bolero (TV film)
Král a žena (TV film)
Láska jako trám (TV film)
Lucerna (TV film)
Na zapřenou (TV film)
Pas de quatre (TV film)
Po francouzsku (TV film)
Princezna Pampeliška (TV film)
Sedm písní a pochybnost (TV film)
1966 Gramo von balet (TV film)
1965 Magnetické vlny léčí (TV film)
1964 Drahý zesnulý (TV film)
1963 Domácí víno (TV film)
1961 Chvíle rozhodnutí (TV film)

TV seriály

1988 Cirkus Humberto (TV seriál)
Slavné jméno (E12)
Útěk (E11)
Varieté (E10)
další epizody (12)
1986 Hvězdy nad Syslím údolím (TV seriál)
Zlá krev (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
1984 Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
Recepce (E13)
Špalek (E12)
Podmínka (E11)
další epizody (13)
1982 Dobrá Voda (TV seriál)
1979 Dnes v jednom domě (TV seriál)
1978 Ve znamení Merkura (TV seriál)
Návrat princezny (E05)
Stopa stříbrných draků (E04)
Případ živého muže (E03)
další epizody (5)
1975 Chalupáři (TV seriál)
Svatba (E11)
Kapřín (E10)
Náhradník (E09)
další epizody (11)
1974 Byl jednou jeden dům (TV seriál)
Obvaziště Boccaccio (E05)
Ďábelské ostrovy (E04)
Jízda do tunelu (E03)
další epizody (5)
1971 F. L. Věk (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (7)
1970 F. L. Věk (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
1968 Sňatky z rozumu (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
1967 Broučci (TV seriál)

Dokumentární

1965 Pražský chodec (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace