Reklama

Reklama

Uta No Prince Sama

(seriál)
  • Japonsko うたの☆プリンスさまっ♪ (více)
Japonsko, (2011–2016), 21 h 36 min (Minutáž: 22–25 min)

Hrají:

Inori Minase, Takuma Terašima, Džun'iči Suwabe, Kóta Óšita, Só Takeuči, Šunsuke Kawabe, Mamoru Mijano, Ken'iči Suzumura, Mijuki Sawaširo, Juka Imai (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(53)

Recenze uživatele Torako.chan k tomuto seriálu (2)

Madži Love 1000% (2011) (S01) 

Tentokrát to bude delší... xDD Takže, jak já ráda říkám "Teče med, teče med!" Vynikající výlet do světa povrchní popové hudby. Animace je velmi pěkná, postavy taktéž, učiněný sen o krásném světě plném krásných lidí, kteří se mají všichni rádi a společně se snaží prorazit v šoubyznysu. Hlavní hrdinka Haruka je zosobněním naivního snu kdekteré puberťačky, která se bezstarostně plaví moderním proudem a srdce jí puká platonickou láskou k některé mužské hvězdičce ne-li rovnou k několika. Kávu si při sledování neslaďte, ani čaj, nedej bože si k tomu dát nějaký dortíček, to by bylo tak na cukrovku. :p A áno, bišíci k sežrání. Jeden hezčí než druhý, další plejáda anime playboyů. Jsou tak sladcí až to ve mě zviklává hodit hodnocení někam nahoru. Ale buďme realisté...popořadě: Vizuálně je to přitažlivé anime, má to takový snový nádech, plno pěkných sytých pastelových barev. ***** Hudebně... bohužel k mé muzikální orientaci mi ze začátku běhal mráz po zádech, ale tak nějak jsem se nad to povznesla a pak už jsem jen z legrace produkovala různé taneční kreace nebo v horším případě jsem to prostě proklikla D; ** Charaktery byly povětšinou dobré. Co se týče mužského zastoupení byla to učiněná radost pro oko, dál mě to nějak nezajímalo. Ženské charaktery mě překvapivě nijak nerozčilovaly, vlastně se mi Haruka docela líbila. Ucházející. **** Co se příběhu týče a celkově pointa, nápad nebo jak to vyjádřit..to mi naprosto uniklo. Nuda....brak :( * (odpad! už by bylo moc xD ) Celkem dávám ** na víc mě ani ti bišíci nepřesvědčí. Nemůžu tomu ovšem upřít že mě to inspirovalo k nejdelšímu slovnímu hodnocení v mém životě. Další takové pravděpodobně již nebude. :) ()

Madži Love 2000% (2013) (S02) 

Ale vážně, právě teď, v tuto chvíli, 1 minuta 40 sekund dílu 1. druhé řady Uta no Prince-sama, první píseň, první záběry...když začali tančit nevěděla jsem jestli mám plakat, nebo se smát a nebo taky blinkat. Bojím se dát znovu "play"... A taky přemýšlím má-li cenu se takhle mučit pro pár chvil či pohledů na bišíky...no, uvidíme. Po 5tém díle: Och, jak je to zářivé, ještě teď se zbavuju gllitterů z očí. Opět jsem se donutila povznést nad tu povrchnost a dotáhla to takle daleko. Ano, bišíci mi v tom velice pomáhají. Docela jsem se i nasmála. Zatím to vypadá na hodnocení jako u první série tzn. **. Po 10tém dílu: Uf uf...chvílemi to zachází až do krajnosti. Zdá se, že jsem kompletně zešílela během sledování dvou sérií tohohle STARISH projektu. D; Začínám se těšit na Uta prince Award x.x Tak jako tak se stále držím **. Uvidíme jestli konec nějak změní můj názor. A konečně konec, zvonec, japonec... Hurá! xD Mno, prostě **, víc ani rána. ()

Reklama

Reklama