Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kouč Sean Payton dostal v NFL stopku, a tak začne trénovat zoufalý žákovský tým, kde hraje i jeho syn. Třeba se ti dva konečně sblíží. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Morholt 

všechny recenze uživatele

No ano, to blití tu být nemuselo, ale po hříchu je třeba říct, že jsem tu jinou podobnou nechutnost nezaznamenal a to je u sandlerovky co říct. Příběh je takový klasický sportovní kýč a je jedno, jestli je to podle skutečné události, nebo ne. Nicméně herci jsou naprosto v pohodě, což platí především pro děti, člověk se zasměje a necítí se u toho blbě a konečně z toho čiší taková letní pohoda, takže při závěrečných titulcích máte na tváři takovej ten debilní spokojenej výraz. A to se počítá. 70% ()

ER 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler Team v této komedii používá všechny známé fígle sportovních filmů a převádí je do dětského prostředí amerického fotbalu. A to vcelku zdařile, dokonce se zataženou brzdou trapného humoru (jen jedna zvracející scéna?), pár kousků s Robem Schneiderem  nevadí, stejně všechny a všechno válcuje Kevin James a tentokrát oprávněně. Jeho podání trenéra jde ruku v ruce s dětskými výkony a cesta za životním snem, rozsvícenou tabulí (ano, správně, jde o tabuli, která se vypne za stavu 40/něco). Na závěr se pak dočkáme ještě překvapivější moudrosti, která fakt pohladí. To bych nečekal, ale průprava v rámci filmu Trestná lavice zřejmě pomohla. Proto dávám 60%, byť pár námětů na zlepšení bych měl. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

50x a stále dokola další z mnoha filmů, které se točí pomalu se stejnou pravidelností jako epizody zajetých seriálů. Není to tak strašný, k žehlení by to mohl být fajn podklad. Jenže já nežehlím a to neustálé opakování omletého bez nejmenší špetky invence mi dnes úplně nesedlo, páč jsem se chtěla odreagovat a pobavit, ale spíš jsem se unavila jako bych sama vzala do rukou míč. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Nejdřív se zdá, že to bude další film o fotbale a další sandlerovina (i když ty mám celkem rád). Ale nakonec tím, že je to inspirováno skutečným příběhem je to přece jen jiné a lepší. Docela mi to připomnělo mě i když já nemám stopku :-) No a konec byl fajn, ono totiž když se úspěch získá s rodinou, chutná dvojnásob...90% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Další Netlix Sandlerovka bez Sandlera aneb vezměte všechna (a tím myslím úplně všechna, do jednoho) klišé sportovních rodinných komedií a přibalte je spolu se svačinou Kevinu Jamesovi do kufříku. Sympatická jednohubka o sportu, který jsme na filmovém plátně viděli již nespočetněkrát, ale vůbec mu nerozumíme. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (2)

  • Roli uklízeče Lionela hraje trenér New Orleans Saints Sean Payton. (p.a.douch)
  • Natáčelo se od 10. května do 6. června 2021 v New Orleans (Louisiana, USA) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama