Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kouč Sean Payton dostal v NFL stopku, a tak začne trénovat zoufalý žákovský tým, kde hraje i jeho syn. Třeba se ti dva konečně sblíží. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že ak si odmyslím ten zápas plný zvracania a prítomnosť Roba Schneidera (hoci v tomto filme nie je veľmi trápny... a celkom tolerovateľný), tak "Home Team" je asi jedným z najlepších Happy Madison filmov, ktoré som videl. A schválne nepoužívam slovo komédia. Pretože pravdou je, že čo sa humoru týka, tento film toho až tak veľa v sebe nemá. Na druhú stranu ale to film celkom dobre kompenzuje uveriteľnými momentkami a veľmi civilizovaným Kevinom Jamesom, ktorý je v tejto role pre mňa ohromne osviežujúci. Takto som ho nevidel hrať už dávno a dokonca som mu to všetko bez problémov bol schopný uveriť. Tak trošku to pôsobí, že Happy Madison chceli mať svoj vlastný športový film podľa skutočnej udalosti a tak máme namiesto "Cool Runningstento film. A môžem za seba povedať, že som si to úprimne užil a dokonca som tým deckám fandil, aby sa im podarilo dosiahnúť to, čo si zaumienili. Nezaobíde sa to síce bez niekoľkých trápnych scénok a bohužiaľ (ako som spomínal na začiatku) veľkej zvracacej momentke, no inak som s výsledkom spokojný. Civilizovaný Happy Madison film je niečo, čo ma príjemne prekvapilo a fungovalo. Hodnotenie: B ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Z produkce Adama Sandlera se na Netflixu objevila v roce 2022 další komedie. Ta je pro tentokrát z prostředí amerického fotbalu, což by českého diváka mohlo trošku odrazovat. Výsledek je ale v pohodě. Kevin James a Rob Schneider jsou zrovna herci, které jsem znova moc rád viděl a banda těch mladejch vejrostků uměla pobavit tak, že jsem místy i zapomněl na vítr, který nám tak mocně bičoval do baráku. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalší športový film z produkcie Happy Madison, to už samo o sebe znelo lákavo. Dokonca aj námet a prostredie detskej ligy amerického futbalu sa mi pozdávalo. Sandlerovský humor mám rád, a toto bol presne ten štýl, takže ako oddychovka mi to padlo celkom dobre, na niektorých hláškach sa dalo napokon aj skvelo zasmiať. Samozrejme, bolo to trochu idealistické, že sa sa z chronických babrákov stal zrazu konkurencie schopný tím, ale to som ešte bral. No čo mi skutočne znechutilo tento film, tak to bol rozhodne ten zápas, kde všetci grcali a popri tom hrali. Fakt stupidita najväčšieho kalibru! Napriek tomu, dávam 3* (ale nie som o tom úplne presvedčený). ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No ano, to blití tu být nemuselo, ale po hříchu je třeba říct, že jsem tu jinou podobnou nechutnost nezaznamenal a to je u sandlerovky co říct. Příběh je takový klasický sportovní kýč a je jedno, jestli je to podle skutečné události, nebo ne. Nicméně herci jsou naprosto v pohodě, což platí především pro děti, člověk se zasměje a necítí se u toho blbě a konečně z toho čiší taková letní pohoda, takže při závěrečných titulcích máte na tváři takovej ten debilní spokojenej výraz. A to se počítá. 70% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Sportovní komedie a od každého žánru si trošku zobne. Za co bych mladé režiséry pochválil, je práce s dětskými herci. Hodně přirození, minimum trapností a některé scény dokonce hodně povedené (hudební vystoupení nebo vše kolem sportu). Dokonce mi přijde, že mladí herci zastínili často své starší parťáky. Rob Schneider se drží i přes ulítlou postavu zpět a je to celkem v mezích. Kevin James naštěstí má hrát tvrdého trenéra a nedělá žádné svoje vylomeniny. Na trapné debility je tam jen jedna tlustá černoška. Naopak vedlejší tlusté mužské postavy (řidič autobusu a alkoholický asistent trenéra) se pro komediální prvky hodili. Fajnový byl i závěr a moc rád bych se někde dočetl, co všechno ve filmu odpovídá skutečnosti. Moc toho asi nebude, ale takovýhle příběh by byl naživo fajn. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (2)

  • Roli uklízeče Lionela hraje trenér New Orleans Saints Sean Payton. (p.a.douch)
  • Natáčelo se od 10. května do 6. června 2021 v New Orleans (Louisiana, USA) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama