Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kouč Sean Payton dostal v NFL stopku, a tak začne trénovat zoufalý žákovský tým, kde hraje i jeho syn. Třeba se ti dva konečně sblíží. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

True-based príbeh, predvedený v minimalistickej a v nevyváženej forme. Znovuvybudovanie vzťahu medzi otcom a synom je nemastný. Ani jeden z hlavných (alebo vedľajších) postáv (aj keď sa to nezdá) nedokáže byť dôraznejším. Vážnejšie a humornejšie scény nie sú dostatočne dôrazné. Z tohto pohľadu je škoda, že postava Roba Schneidera nebola lepšie využitá. Aktuálna športová-rodinná-komédia od Netflixu je určený len pre silných hardcore fanov amerického futbalu. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Nejdřív se zdá, že to bude další film o fotbale a další sandlerovina (i když ty mám celkem rád). Ale nakonec tím, že je to inspirováno skutečným příběhem je to přece jen jiné a lepší. Docela mi to připomnělo mě i když já nemám stopku :-) No a konec byl fajn, ono totiž když se úspěch získá s rodinou, chutná dvojnásob...90% ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

50x a stále dokola další z mnoha filmů, které se točí pomalu se stejnou pravidelností jako epizody zajetých seriálů. Není to tak strašný, k žehlení by to mohl být fajn podklad. Jenže já nežehlím a to neustálé opakování omletého bez nejmenší špetky invence mi dnes úplně nesedlo, páč jsem se chtěla odreagovat a pobavit, ale spíš jsem se unavila jako bych sama vzala do rukou míč. ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Kevina Jamese mám celkem rád, ale ani ten nedokázal utáhnout tenhle nevýrazný a zbytečný film. Podle všeho by to měla být komedie, ale že bych se přistihnul, jak se směju, to říct nemůžu. Od děje taky nic převratného nečekejte. Je to klasický příběh o lůzrech, kterým se nějakým zázrakem povede dostat až na vrchol. Neříkám, že je to sračka a vlastně mě ten film vůbec neuráží, ale je tak trochu k ničemu. Rozhodně vám po tomhle filmu nebude tak špatně, jako po energetických tyčinkách Roba Schneidera, ale pokud máte chuť na nějakou hloupou komedii z produkce Adama Sandlera, tak si raději pusťte Hubieho Halloween nebo The Wrong Missy. 4/10. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Sportovní komedie a od každého žánru si trošku zobne. Za co bych mladé režiséry pochválil, je práce s dětskými herci. Hodně přirození, minimum trapností a některé scény dokonce hodně povedené (hudební vystoupení nebo vše kolem sportu). Dokonce mi přijde, že mladí herci zastínili často své starší parťáky. Rob Schneider se drží i přes ulítlou postavu zpět a je to celkem v mezích. Kevin James naštěstí má hrát tvrdého trenéra a nedělá žádné svoje vylomeniny. Na trapné debility je tam jen jedna tlustá černoška. Naopak vedlejší tlusté mužské postavy (řidič autobusu a alkoholický asistent trenéra) se pro komediální prvky hodili. Fajnový byl i závěr a moc rád bych se někde dočetl, co všechno ve filmu odpovídá skutečnosti. Moc toho asi nebude, ale takovýhle příběh by byl naživo fajn. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (2)

  • Roli uklízeče Lionela hraje trenér New Orleans Saints Sean Payton. (p.a.douch)
  • Natáčelo se od 10. května do 6. června 2021 v New Orleans (Louisiana, USA) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama