Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během přestávky v motorestu zahlédne Semir s Chrisem, jak Hansen brutálně zbije podnikatele Matuscheka, pak sedne do auta a způsobí nehodu, při které zahyne žena. Matuschek napadení zlehčuje a nechce vznést žádné obvinění. Hansen je totiž brutální vymahač dluhů, který pracuje pro stavebního podnikatele Gerbera. (TV Nova)

Recenze (5)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát na scéne máme hošana z Lipska s outfitom Aidena Pearca z Watch Dogs (škoda že iba na začiatku). Na druhú stranu hošan sa z ničím nesere akurát sa vyhýba killu, avšak teraz to pokurví a naši hošani po ňom idú. Síce po akčnej stránke slabšia epizóda tak záporák to ťahá hore. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vymahač kterej se z ničím nesere to tentokrát trochu přepískne a nešťastnou náhodou oddělá dlužníka. Naštěstí jsou na blízku Semir a Chris aby zasáhli. Jejich souhra bohužel nadále evidentně neklape. Je až moc vidět, že Burkhard chce bejt tou první hvězdou. Jinak nic mimořádnýho nějaká ta akce, honička. Průměr.55% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|95%| (VYMAHAČ – 6.epizoda 12.série) Máme tu zajímavý případ. Postava vymahače byla zajímavá. I to zahrál vhodný herec. Začátek má hodně dobrou akci, která je výborně natočena a je jí dost. Nějaké ty honičky se uprostřed také objeví. Finále je zajímavé. Chris nahání vymahače a oba se hezky proti sobě auty rozjedou, to bylo správně drsný a chlapácký. Mezitím Semir dostává instrukce od záchranky a zachranuje ženu před smrtí. Téměř nic mi nechybělo, možná trochu ještě využít potenciál padoucha – vymahače. To je ale jen malý detail. Hudbu skládal Kay Skerra. Opět se mi líbila. Na začátku si dal s hudebním doprovodem záležet. ()

Reklama

Reklama