Reklama

Reklama

Rachot v Bronxu

  • Hongkong Hong fan qu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý asiat má v New Yorku problémy nejen s přízvukem, žlutým pigmentem a šikmýma očima, ale také s partou nepřátel. Ty asi mimo jiné hodně štve, že není úplně lhostejný několika atraktivním dívkám a navíc docela slušně ovládá bojová umění. I když jeho ruce a nohy dokážou kolem sebe bít s ocelovou pevností, železnou pravidelností a žulovou tvrdostí, občas se vyplatí i trocha napoleonské strategie. Naštěstí má hlavní hrdina mozek v pořádku, a tak odolá i nejhrubší síle. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Rozpočtově tochu náročnější superakční Chanovka se spoustou mlácení, ale kupodivu i s kvalitně zfilmovaným příběhem, která začíná nevině a končí velkým a nečekaným finále. Filmu chybí akorát duše, ale každého fandu jistě nezklame, naopak! V rámci tvorby s Jackie Chanem jde o jedno z nejlepších k vidění. A konec s gumovou teniskou na sádře mi zase trochu rozšířil obzory. 80% = 4/5 ()

cyright 

všechny recenze uživatele

Co do příběhu a scénaře je tenhle Jackieho film nadprůměrně estúpido. Divák takřka cítí, jak mu při sledování klesá IQ. Na druhou stranu akce je naopak nadprůměrně svěží a vychytaná a naštěstí je jí tam hodně. Takže na dialogy klidně ztlumte zvuk nebo přetáčejte, protože ty nadupané a vtipné bitky a neuvěřitelné kaskadérské kousky za to stojí. ()

Reklama

ferika 

všechny recenze uživatele

Ani trochu som sa nenudil! Neboli tam nezmyselne blbiny. Vsetky blbiny boli ucelne zahrane. Herci tam nelietali vzduchom na lanach (toto ked vidim predovsetkym v ciskej / HKG produkcii, tak vypinam!) Neboli tam pocitacove animacie (toto je rakovina modernych filmov!) Trochu viac romantiky by nebolo uskodilo. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Zábavná a rychle plynoucí jednohubka, jejíž stopáž bohatě vystačí nepříliš komplikovanému scénáři - film samotný trvá jen zhruba 78 minut a zbytek tvoří nepovedené záběry a následně titulky - kaskadéři si zase jednou užili, sanitka jela dvakrát a Jackie odehrál zbytek filmu se zlomenou haxnou. Já chci vznášedlooo! ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

To byla ale vydařená návštěva u strýčka. Jedna cesta do Ameriky a hned takové tóčo. Myslím si, že Jackieho postavě se o něčem podobném ani nezdálo. Příběh není žádné terno, ale tady o něj nejde. Slouží tu spíše jen jako takový doplněk, který se díky Jackiemu dá lehko přehlédnout, protože jsem se soustředila na jeho bojové umění a o to mi šlo, chtěla jsem si totiž vyčistit hlavu, aby se mi dobře usínalo. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (20)

  • Když přišla na řadu scéna, kde má Jackie skočit z parkoviště přes ulici na druhou stranu a přistát na domě naproti, zkusil tento kousek režisér Stanley Tong sám, aniž by se zeptal, jestli to někdo z kaskadérů udělá. Zkoušel to za pomoci lan a postroje, ale nakonec od toho upustil, jelikož zjistil, že bezpečnější to je bez nich. Jackie předvedl perfektní skok hned na první pokus. Skok byl snímán čtyřmi kamerami. (SG-1)
  • Původně měl roli Dannyho (Morgan Lam) ztvárnit Andrew Johnston, ale nabídku odmítl, jelikož dal přednost vzdělání. (SG-1)
  • Príbeh sa síce odohráva v New Yorku, ale aby sa ušetrilo, nakrúcalo sa v kanadskom Vancouveri. (Puol)

Reklama

Reklama