Reklama

Reklama

Pojízdná kantýna

  • Hongkong Kuai can che (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bratranci Thomas (Jackie Chan) a David (Biao Yuen) vlastní společně pojízdnou kantýnu. Poklidný život jim naruší setkání s krásnou Sylvií. Je to sice prostitutka, která lže a krade, jak jen to jde, ale srdce si nedá poroučet, oba jsou ze Sylvie úplně pobláznění. Sylvii ale hrozí velké nebezpečí. Je totiž dědičkou obrovského majetku, o který usiluje mafie. Naštěstí jsou tu Thomas a David, kteří ovládají bojová umění, a mohou ji tak před zločinci ochránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (83)

otík 

všechny recenze uživatele

Správně trhlá akční komedie, která sice od začátku nehýří akčními scénami, ale když přijdou, tak stojí zato. Dva přátelé a jejich třetí přítel - soukromé očko, se dostávají doprostřed honičky za krásnou dívkou, která je dědičkou velkého bohatství a její nevlastní bratr se snaží ji odklidit, aby to bohatství získal sám. Jsou tu nezapomenutelné akční scény, slušné automobilové honičky a hlavně totálně gumoví hlavní tři hrdinové. Velmi podařené. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Konečne som videl aj tento film s troma najznámejšími čínskymi hercami jednej generácie a musím povedať, že som sklamaný. Hrajú tu totiž troch idiotov, ktorých konanie nedávalo žiadny zmysel. Ani humor ma neoslovil, čo sa mi v chanovkách nestáva. Jediné čo stálo za to, bola záverečná bitka, kde každý ukáže čo je v ňom. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Sammo Hung Kam bo dokazal, ze je aj rezisersky talent, hoci mne osobne stacilo uz to, co stvara so svojou vahou v kung fu masakroch. Masakroch ako z dobreho uhla pohladu. Klasicka hongkongska zapletka o mafii nesmie chybat, hoci pred kamerou pana Hung Kam Bo zatiénil samotny Jackie Chan. Oplati sa prejst nejako prvu polovicu, druha odsypa brutalne, to uz je ciry masaker : 100 % ()

hefoo 

všechny recenze uživatele

Tento film patrí spolu s Dragons Forever, Project A, Police Story k mojím najobľúbenejším. Já osobne Jackieho filmy doslova žeriem a to hlavne tie staršie zo 70-90 rokov...tie su najlepšie ale aj také New Police Story bolo dosť dobré... Vtomto filme nájdeme neskutočné bojové a akrobatické scénky! Jackie sa tu dokonca naučil aj na skateboarde čo sa len tak nevidí, tento film patrí k jeho najlepším! Nemám čo vytknút mám doma verziu od Dragon Dynasty s vlastnoručne upraveným dabingom aj originálom je to božie! 100% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nepříliš známá ale povedená "Chanovka", kde své síly opět spojil se Sammo Hungem. Chvíli trvá než začne pořádná akce a ze začátku se spíše jedná o komedii ale jakmile to přijde je se na co koukat. Spousta bitek a parádních kaskadérských kousků přesně jak to máme u Jackieho rádi. A dokonce i příběh je docela zajímavý. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Při natáčení herec Keith Vitali nešťastnou náhodou kopl Jackieho Chana do krku. Poté, co ho zasáhl, poznal vážnost situace a přestal hrát s obavou o Jackieho zdraví. Když to udělal, byl seřván, že měl počkat, dokud režisér neřekl střih, bez ohledu na to, co se ve scéně stalo. (SG-1)
  • Americký kickboxer a herec Benny "The Jet" Urquidez byl v závěrečném soubojí s Jackie Chanem tak neuvěřitelně rychlý, že při provedení kopu z otočky zhasly všechny svíčky na svícnu, který za nimi byl. Záběr byl ve filmu použit. (Rominator)
  • Benny Urquidez a Keith Vitali se rozhodli ve Španělsku testovat své bojové umění s místními talenty černého pásku. (SG-1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno