Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Tato hvězdně obsazená antologie mísí žánry a černý humor v mozaice osmi feministických povídek, které prozkoumávají témata, jako jsou genderové role, nezávislost a identita. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se těšil, a taková sra*ka 💩to je! Mně nevadí, že to je feministický seriál (právě spíše proto jsem si říkal, že když to bude takto konkrétně zaměřené na ženy, že to téma vezmou z tolika možných úhlů pohledu, že by mě to mohlo obohatit, oslovit nebo já nevím co; a k tomu, kdyby mi to vadilo a šel do seriálu s předsudky, tak proč bych to vlastně dělal?), mně ale vadí, že to je tak šíleně o ho*ně a s velmi neuspokojivou pointou, která si hazarduje s odpadem! Zkoukl jsem první tři díly a stačilo mně to! Z toho, co jsem viděl, můžu sem s klidným svědomím a vědomím napsat, co byl kámen úrazu Řevu. Možná vás to překvapí, ale je to pointa. Ne že by byla špatná, to ne, v základu je tak super, že kdyby byla jinak - lépe - provedená, neváhal bych jít s hodnocením výš, problémem je, kdy je divákovi odhalena. To je to. Já si totiž zkrátka nemyslím, že je nejchytřejší v půlhodinovém díle odhalit myšlenku rovnou v prvních pěti minutách (klidně dříve) a poté nechat diváka se v tom odhaleném poslání nimrat dalších 25 minut, když nedokáže strhnout absolutně ničím. Díly totiž nenabízí divákovi drama, komedii, romantiku, sympatické postavy, zajímavý děj, lokace, soundtracky, kameru, vyvrcholení - zkrátka a prostě velké nic. Takže když třeba máme třetí díl, kde týpka sedí na piedestalu, a vám hned po chvíli dojde, co to znamená a co díl chce sdělit, ale jste nuceni tu rozblemcanou blbost koukat až do konce, asi nebudete zrovna skákat radostí do vzduchu a neudělíte tomu 5⭐. Opravdu vám tedy tímto seriál nedoporučuji. Důvody znáte. Neplýtvejte zde svým drahocenným časem 💸🕰️. Vyhodnocení: O, chlapci, který udělil Řevu 1⭐ ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

osm na sobě nezávislých krátkých povídek, které se vždy zaměří na určité téma týkající se primárně žen (nicméně dobře polovina je aplikovatelná obecně) a to pak vyženou do extrému.Máme tu tak ženu, která přestane být vidět protože zaprodá sama sebe a své ideály (a ne nemyslím si že by první povídka byla o rasismu), ženu která se snaží držet vzpomínek ve chvíli kdy jí umírá matka a dítě vylétává z hnízda, ženu kterou si muž postavil na piedestal aby na ní nakonec víceméně zapomněl, ženu kterou doslova užírají její vlastní pochybnosti okolo mateřství a práce, ženu v toxickém vztahu (jakkoliv to bylo divné s kachnou), nebo ženu která je nespokojená se svým manželem aby si nakonec uvědomila že chyba je na obou stranách. Snad jen u šesté a poslední povídky sem si nebyl úplně jistý co tím chtěli tvůrci říct. Osobně se mi tenhle koncept docela líbil a i když Roar nedosahuje satirických kvalit Black Mirror, dá se v něm leccos najít a nemusíte být nutně žena.Trochu mě mrzí, že v druhé polovině jde kvalita lehce dolů a ty čtyři tak nejsou úplně čisté.Jako jednorázová zábava s drobným přesahem je to ale fajn...70% ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Totálny úlet ako sviňa! Tomuto hovorím fantázia bez hraníc. A má to naviac i svoju výpovednú hodnotu. Za mňa jasných 100% ! ()

jeany23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych měla stručně ohodnotit každý díl, bylo by to: nuda, nuda, ucházející, zvláštní, bizarní, nuda, sranda, nuda. Povídky nemají špatný potenciál, jsou bizarní, mají i nějaké poučení, ale ve výsledku tak nějak vyznívají doprázdna, zkrátka jsou nedotažené. Z některých by byl i dobrý celovečerák - např. 4. díl jako horor, 7. díl komedie, 8. díl western...Osobně mi jako nejšílenější přijde díl s kachnou (kdo viděl, pochopí). Dohromady to dělá takový průměr. ()

Avathar 

všechny recenze uživatele

Príjemne-nepríjemné drobné bizarnosti. Jemne surreálny štýl, ale jasne čitateľná pointa pri každej poviedke. Ako to už pri antológiách chodí, niektoré príbehy slabšie, ale minimálne záujem u mňa vzbudil asi každý. Fajn. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama