foto

Bernard White

  • nar. 8.6.1959 (57 let)
    Colombo, Srí Lanka
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rebel in the Rye
2016 Chee and T
2015 Miss India America
2014 Captain America: Návrat prvního Avengera
2013 Vino Veritas
2010 Něco jako komedie
2009 Alvin a Chipmunkové 2
2008 Karanténa
2007 Pain Within
The World Unseen
2006 Hledáme Ydol
2005 Americký sen
2004 Země hojnosti
Život s Helenou
2003 American Made
Matrix Reloaded
Matrix Revolutions
2002 Král Škorpión
2000 Pošli to dál
1999 Exkurze smrti
1998 Město andělů
1997 Sex v L.A. (TV film)
1995 Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)
Wacky Adventures of Dr. Boris and Nurse Shirley, The
1994 Killing Obsession
1993 Rio Shannon (TV film)
1991 Entertainers, The (TV film)
Hvězda za dvacet dolarů
1990 Ain't No Way Back
1987 Camping del terrore
1986 Education of Allison Tate, The
Jedenácté příkázání
1985 American Drive-In

TV seriály

2017 Training Day (TV seriál)
Trigger Time (E03)
Tehrangeles (E02)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Sock Puppets (S06E09)
Imminent Risk (S06E07)
The Covenant (S06E03)
2016 Silicon Valley (TV seriál)
Maleant Data Systems Solutions (S03E04)
Founder Friendly (S03E01)
2014 Silicon Valley (TV seriál)
Střet zájmů (S01E05)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Hunt (S05E16)
Únos (S05E15)
Doteky osudu (TV seriál)
Bojuj nebo uteč (S02E12)
Obvinění (S02E11)
Firsts (TV seriál)
2010 Obhájci (TV seriál)
Událost (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dvojí trable v manéži (S04E11)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S02E12)
Day 2: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S02E11)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Akta X (TV seriál)
This Is Not Happening (S08E14)
Alias (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Moloney (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
JAG (TV seriál) - herec, a.z.
1994 Dotek anděla (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Princesses (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Generations (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2012 Průkopníci forenzní vědy (TV seriál)
2009 Light in the Darkness, A
Locked In: The Making of 'Quarantine'
1999 Independent Lens (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Remember a Day

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace