foto

Bernard White

  • nar. 8.6.1959 (59 let)
    Colombo, Srí Lanka
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rebel in the Rye
The Homestay
The Strangeness You Feel
2016 Chee and T
2015 Americká Miss India
2014 Captain America: Návrat prvního Avengera
2013 Vino Veritas
2010 Něco jako komedie
2009 Alvin a Chipmunkové 2
2008 Karanténa
2007 Pain Within
The World Unseen
2006 Hledáme Ydol
2005 Americký sen
2004 Země hojnosti
Život s Helenou
2003 American Made
Matrix Reloaded
Matrix Revolutions
2002 Král Škorpión
2000 Pošli to dál
1999 Exkurze smrti
1998 Město andělů
1997 Sex v L.A. (TV film)
1995 Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)
Wacky Adventures of Dr. Boris and Nurse Shirley, The
1994 Killing Obsession
1993 Rio Shannon (TV film)
1991 Entertainers, The (TV film)
Hvězda za dvacet dolarů
1990 Ain't No Way Back
1987 Camping del terrore
1986 Jedenácté příkázání
The Education of Allison Tate
1985 American Drive-In

TV seriály

2018 K smíchu (TV seriál)
The Cookie (E06)
Bye, Mom! (E04)
Every Pain Needs a Name (E03)
další epizody (5)
Silicon Valley (TV seriál)
Artificial Emotional Intelligence (S05E06)
Facial Recognition (S05E05)
Černá listina (TV seriál)
Ian Garvey (No. 13): Conclusion (S05E19)
Zarak Mosadek (No. 23) (S05E18)
2017 Training Day (TV seriál)
S prstem na spoušti (E03)
Teherángeles (E02)
Silicon Valley (TV seriál)
Terms of Service (S04E02)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Loutky (S06E09)
Bezprostřední ohrožení (S06E07)
Smlouva (S06E03)
2016 Silicon Valley (TV seriál)
Řešení datového úložiště (S03E04)
Vliv a práva zakladatelů (S03E01)
2015 Krize (TV seriál)
Sticky Wicket (E07)
I'll Never Be Batman (E04)
Baghdad My Ass (E03)
další epizody (4)
Silicon Valley (TV seriál)
Zabiják (S02E06)
Pochybný investor (S02E03)
2014 Silicon Valley (TV seriál)
Střet zájmů (S01E05)
Podílníci (S01E02)
Produkt pro širokou veřejnost (S01E01)
2013 Firsts (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Bojuj nebo uteč (S02E12)
Obvinění (S02E11)
Castle na zabití (TV seriál)
Jackson Hunt (S05E16)
Únos (S05E15)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Live From Damascus (S03E15)
2010 Obhájci (TV seriál)
Událost (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pozlátko (S01E20)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Nevinné oběti (S01E13)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dvojí trable v manéži (S04E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Padlý pták (S06E13)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Eleventh Hour (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Turek (S01E03)
Vražedná čísla (TV seriál)
Charlie neumí surfovat (S05E07)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
E-Ring (TV seriál)
2004 JAG (TV seriál) - herec, a.z.
Ber to jako chlap (S09E17) - a.z.
Perský záliv (S09E16)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S02E12)
Day 2: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S02E11)
JAG (TV seriál)
Bojovník Webb 2. část (S09E01)
Bojovník Webb 1. část (S08E24)
Pas de Deux (S08E23)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Tragická madona (S01E05)
Západní křídlo (TV seriál)
Swiss Diplomacy (S04E09)
2001 Alias (TV seriál)
Zlomené srdce (S01E04)
Drzá Jordan (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Loyalties (S01E10)
V tajných službách (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Toto nemůže být pravda (S08E14)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Zlomek vteřiny (S05E02)
1997 Advokáti (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Moloney (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Kouřová clona (S01E13)
1995 Courthouse (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Princesses (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Generations (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2012 Průkopníci forenzní vědy (TV seriál)
2009 A Light in the Darkness
Locked In: The Making of 'Quarantine'
1999 Independent Lens (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Remember a Day

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace