Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratr Constantina Nikase se po zpackané bankovní loupeži ocitá ve vězení. Constantine (Robert Pattison) se kvůli jeho vysvobození vydává na zoufalou cestu městským podsvětím. Během jediné šílené noci závodí s časem, aby získal dostatek peněz na bratrovu kauci a vlastně zachránil i sám sebe, protože si postupně začíná uvědomovat, že životy jich obou jsou v totálním hajzlu. (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (200)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Začínám docela ujíždět na filmech téhle nenápadné bratrské dvojce. Jejich umění spočívá v tom natočit film bez děje, ale zato s extrémní dávkou napětí, autentickými postavami, nečekanými zvraty a v tomhle případě i skvělým hudebním podkresem (Uncut Gems byl v tomhle ohledu naopak hell). Už podruhé bych to přirovnal k takové artové hispteřině, která navzdory mým očekáváním zatím pokaždé funguje. Začínám být dost zvědavý na jejich další dílo. 8/10 ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Benny a Josh Safdieovi- bratři a režiséři tohoto filmu natočili akční jízdu se sociální atmosférou a do hlavní role obsadili Roberta Pattisona. A dopadlo to následovně: Film začne a téměř do konce nespustí nohu z pedálu. Režie bratrů je zručná, Salfiedovi dokážou zručně natočit průjezd městem, historku či útěk před policií. Robert Pattison je v hlavní roli skvělý, Benny Safdie perfektně hraje autistického bratra a zbytek osazenstva je dostatečný (Barkhad Abdi je oficiálně nejlepší somálský herec všech dob!) Jisté chování postav je však občas až nepochopitelné, dějových předmetů občas až příliš a konec dostatečně neuspokojí. Je to škoda jelikož Salfiedovým se obzvlášť první polovina povedla. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Good Time je cinefilná jednohubka zabalená do synthwave formátu. No nie je natoľko náročný aby si ho nedokázal užiť nenáročný divák alebo skupinka ľudí (môj prípad). Snímka zachytáva dvoch bratov ktorý spolu vylúpia banku, no peniaze si nestihnú užiť. Jeden z nich sa dostane do väzenia. Svojské zachytenie bratskej lásky a LSD vo fľaške od Spriteu ma v celku bavilo, neónové farby a futurewave hudba ako obvykle pasujú do seba , neviem či práve do tohoto námetu, no umelecká hodnota ďaleko prevyšovala, miestami až príliš statický príbeh. Bolo to výborné, no niektoré veci mi tak úplne nesadli. 3/5* ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Pattinsonův výkon mě v dobrém slova smyslu šokoval tím, že jsem v něm žádnou z jeho dosavadních rolí ani na vteřinu nepoznával. Když mě navíc příběh do svých spárů chytil tak pevně, že jsem prvních dvacet minut snad ani nevydechl, začal jsem doufat, že se zvěsti o Drive na tripu alespoň zčásti podaří naplnit, ale zůstalo jen u slibů. Už někdy ve třetině se děj i vývoj zastaví tak razantně a nesmyslně, že jsem chvílemi tvůrce podezíral, že měli napsanou vážně jen tu první třetinu. Promarněný potenciál a závod o co nejcivilnější popření klišé, kterým si v důsledku všichni tvůrci podráží nohy. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Syrový a dost originální náhled do života jednoho chytráckého zloděje. Pattinson si vychutnává roli zvrácené skety s podivnými morálními mantinely. Snaha dostat postiženého bratra z vězení/nemocnice a křivolaké cesty k cíli vedoucí slouží vyloženě k prozkoumávání logiky jak hlavního protagonisty, tak nižších tříd špinavého New Yorku. Skvělá hudba, neskutečné tempo. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (14)

  • Před produkcí filmu Robert Pattinson obcházel různé pouliční obchody s oblečením v New Yorku a strávil určitý čas s místními a bývalými trestanci v Queensu, aby pochytil tamní přízvuk a chování a líp se vžil do své role. (Bawnjourno)
  • Scéna v nemocnici byla natáčena za plného provozu v oddělení pohotovosti se skutečnými pacienty. (vojacekr)
  • Název filmu Good Time je vězeňský slang. Odkazuje na snížení trestu vězně za dobré chování. (beran-ek)

Související novinky

Dwayne Johnson ve wrestlerské biografii od A24

Dwayne Johnson ve wrestlerské biografii od A24

18.12.2023

Dwayne Johnson je stále jednou z největších hvězd v Hollywoodu. Byť nesbírá slavná ocenění za herecké výkony jako na běžícím pásu, stále dovede na svoje svaly a charisma nalákat a přitáhnout do kin… (více)

Obi-Wan seriál nabírá obsazení

Obi-Wan seriál nabírá obsazení

29.03.2021

Produkce na seriálovém Obi-Wanovi bude již brzy zahájena a společnost Lucasfilm tak před malou chvílí oznámila kompletní obsazení. Vedle již potvrzených Ewana McGregora a Haydena Christensena se tak… (více)

Kdo si zahraje Batmana?

Kdo si zahraje Batmana?

17.05.2019

Aktualizováno: Novým Batmanem se stal Robert Pattinson. The Batman režiséra Matta Reevese patří mezi nejočekávanější komiksové projekty příštích let, není tedy divu, že kolem obsazení nového… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama