Reklama

Reklama

Pozvánka do pekla

  • USA The Invitation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Po smrti své matky a bez příbuzných podstoupí Evie (Nathalie Emmanuel) test DNA… a objeví dlouho ztraceného bratrance, o jehož existenci neměla tušení. Její nově nalezená rodina ji pozve na okázalou svatbu na anglickém venkově, kde se nejprve nechá svést svůdným aristokratickým hostitelem. Když však odhalí zvrácená tajemství v historii své rodiny a znepokojivé úmysly skrývající se za jejich hříšnou štědrostí, promění se její návštěva v noční můru a boj o přežití. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (115)

mira007 

všechny recenze uživatele

Nevinná chudá žena v honosném sídle jakože u znovunalezené rodiny přes DNA - spíš taková lekačka než plnohodnotný horor, scénář jednoduchý, nijak originální, ale provedení sedlo a nepůsobilo to většinu času hloupě. Díky mé oblíbenkyni Nathalie Emmanuel (nar. 1989) to dosáhlo na tři hvězdy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Slabšie hodnotený horor som si pozrel iba kvôli Nathalie, pretože ju považujem za jednu z najkrajších a najsympatickejších herečiek súčasnosti a snáď sa niekedy lepším výberom úloh dostane do skutočne vysokej ligy. Ide ale teda iba vizuálny zážitok z jej vzhľadu a outfitov, pretože scenár ponúka niekoľko logických nedostatkov, priemerne kopíruje u konkurencie a aj koketovanie s feminizmom je tu skôr len preto, aby to akože bolo o niečom. Finále ponúkne jeden nepredvídateľný zvrat, avšak opäť sme pri scenári, pretože ten s ním naloží tak, ako by sa ani nestal. Kvôli Nathalie by som dal možno aj o hviezdu viac, ale ostatní sú tak nevýrazní, že ostanem "pri zemi". ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Začátek dokázal navnadit a líbil se mi gotický nádech přítomný ve starém rodinném sídle. Navíc na Natálku se hezky kouká. Chybějícího napětí je sice škoda, ale prostředí skoro až strašidelného domu ho dokázalo jakž takž nahradit. První výraznější trhliny přišly vlastně až dejme tomu v závěrečné třetině, kdy se konečně ukázalo, co je celá rodinka zač. No a pak to šlo komplet do kopru. Scénář vršil jednu botu za druhou a vrchol přišel ve chvíli, kdy hlavni záporák naznačí,  -SPOILER- že není jen tak obyčejný upír, ale TEN upír. U závěrečného účtování už jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo brečet. 35% ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Náctiletá hýkající twilightová fanynka by to možná ocenila víc. Co nabídl The Invitation mně? Anglický venkov a starodávné sídlo, i když jsem čekala víc ponurosti. Starodávný rodinný klan, zastoupený hlavně muži stejných zálib a různých charakterů. Vyčníval hlavně hezounský (pro mě spíš odpuzující) upírský metrosexuál. A protože po těch staletích potřebovali očistit zdegenerovanou krev, povolali čokoládovou krásku (ta čůža byla dost otravná a nesympatická) až z daleké Ameriky. Takže když to celé zhodnotím, jediné co mě probralo z letargie (kromě cenících špičáků mého trpícího manžela) byl ťuhýk snažící se zapojit do dění. Což mu buď přičteno k dobru u nebeské brány. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Imbecilní český název filmu je tentokrát nechtěně zábavný, protože dvěma slovy vystihuje jeho obsah stejně trefně, jako sáhodlouhá synopse. Ano, pro leckterého diváka jde skutečně o pozvánku do pekla, protože peklo může mít spoustu různých podob. Peklo třeba je, když jsou přitroublé neomarxistické agitky maskovány coby soft horrůrky o upírech pro mládež. Kvůli pěknému vizuálu nedám odpad!, ale to nic nemění na tom, že páchnoucí lejno, i kdyby bylo servírováno na zlatém podnosu a s hedvábným ubrouskem, zůstane páchnoucím lejnem. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (9)

  • Starý pár, ktorý sa po úteku Evie (Nathalie Emmanuel) zmocní, sa volá Jonathan a Mina Harkerovci, čo sú mená dvoch veľmi významných postáv knihy "Dracula". (molcan2)
  • Keď Evie (Nathalie Emmanuel) vychádza z letiska, na stene letiska je zobrazený posledný obrázok Whitby v severnom Yorkshire, ako to už Evie spomenul Oliver (Hugh Skinner) v New Yorku, údajné miesto, kde sa film odohráva, a miesto, kde mal Dracula pristáť, v Anglicku, na lodi Demeter z Varny v Bulharsku. (molcan2)

Reklama

Reklama