Reklama

Reklama

Frightmare: Legenda hororů

  • Česko Hvězda horroru (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Hrstka věrných fanoušků, trocha černé magie a oblíbená hvězda žije (a vraždí) navždy. Zpočátku to všem připadalo jako skvělý nápad. Opravdová legenda hororů, hvězda, která naplňovala strachem srdce milionů diváků, si něco takového zasloužila. Rozlučkovou párty, které by se účastnil i sám slavný nebožtík. Bohužel, člověk míní a smrt mění. Bizarní večírek k poctě oblíbeného herce se pro skupinu mladých lidí stává hrou o holý život. Na plátně dovedl vyděsit, v televizi postrašit, ale teprve teď, po své smrti, se Conrad Radzoff stává opravdovou legendou.... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

5/10 - Je pravda, že na Tromu se to drží hodně při zemi a to využívání telekineze je někdy opravdu k smíchu... Na druhou stranu je kamera a atmosféra filmu v některejch scénách celkem vydařená. Bohužel sem čekal alespoň trochu víc krve a nějákej ten detail rozmašírovaný slečinky. Nikdo neřikal, že to tam bude, tim pádem není co vyčítat kromě českýho názvu kde z toho dělaj legendu hororů. Nelituju týhle podívaný, ale z produkce Troma je to jasnej podprůměr... =( ()

masw odpad!

všechny recenze uživatele

Totální nuda! V celém filmu nenajdete scénu, která by se vám aspoň trochu líbila. Jediné plus vidím v obsazení ještě mladičkého Jeffreyho Combse (doktor West - ReAnimator), který umře celkem slabě natočenou a hodně dlouhou smrtí (kdyby to šlo, sledovali bysme useknutou hlavu padající po schodech, zahradě a kdoví kam až.) Hlavní hrdina nepříjemný herec, který Vás štve už od první minuty, nesmyslné vyvolání jeho ducha z pekla, trapná a místy nechtěně vtipná smrt letící rakví,...no prostě jasný odpad! ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Nudnej, nanicovatej a protivnej film, plnej nesympatických kreténských postav, kterej se bere strašně vážně. Okolo padesáté minuty mě to absolutně přestalo zajímat. Psycho podívaná bez atmosféry, plná nesnesitelného "hudebního podkresu" sestávajícího z kakofonie chorálů, výkřiků, šeptání, hučení a nepříjemných elektronických zvuků, které překrývají ztišenou orchestrální linku. Tady si asi někdo myslel, že dělá umění. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Když nemám po ruce dobrý horror z DVD, tak se vrhnu na TV a zrovna na Cinemaxu dávali tento film. No říkal jsem si, film je sice staršího data, ale do 18 let nevhodný a tak se tam snad objeví nějaký děs, krev a brutální vražda..... HOUBY, totální divadelní kravina i má matka se zvedla a šla raději z nudy spát (a to horrory nemusí). Frightmare : Legenda horrorů je odporné divadlo s trapnými hereckými výkony a zoufalou atmosférou. FILM Frightmare : Legenda horrorů by se měl přejmenovat na Frightmare : LEGENDA SRAČEK ! ()

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl snad jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděl. Hororová legenda umírá a parta mladých se rozhodne ukrást jeho mrtvolu a užít si s ní večer ve starém domě. Po příšerné herecké etudě (duchařské seanci) mrtvola oživá a začíná teenagery likvidovat těmi nejdebilnějšími způsoby. Nejde o to co, ale jak - celý film vypadá jak ten nejlacinější brak s papundeklovou výpravou a všichni hrají tak příšerně, že to až bolí a děsí. Ed Wood by byl hrdý, při sledování jsem si vzpoměl právě na jeho "majstrštyk" - tohle je totiž opravdu "strašlivá noční můra". ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama