Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladí outsideři Hunter a Kevin si myslí, že se můžou proslavit jedině díky metalu – úplně se mu oddat, vyhrát soutěž kapel a nechat se uctívat jako bohové. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Tominni 

všechny recenze uživatele

Tak hudba je skvělá, o tom žádná, proto film odsýpá rychle. Občas je i celkem vtipný, ale jinak takový průměr. Znovu sledujeme přípravu na soutěž kapel a první lásky. Vlastně chybí větší láska protagonistů k metalu nebo trochu více vtipu a nebo obojí. Ale za zhlédnutí (jedno) to stojí - už jen pro tu nádhernou metalovou hudbu. ()

mvukotic 

všechny recenze uživatele

Chýba tomu lepšia réžia a viac gulervúcich momentov. Naháňačka áut s riffmi od Judas Priest bola fajn, ale nestačila. Ináč väčšinou dosť ploché a nezáživné, akoby nechýbal iba rozpočet ale aj nápad na zaujímavejšie dialógy a interakcie postáv. V podstate je úplne nepochopiteľné a hlavne nevysvetlené ako sa vôbec Hunter a Kevin dali dokopy, keďže boli takí odlišní a vlastne ani ten metal ich vôbec nespájal. Oveľa "metalovejší" a zábavnejší boli Lords of Chaos s Rorym Culkinom, hoci často skôr nechcene. 5/10 ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

No, na první pohled taková vcelku příjemně tupá, šablonovitě klišovitá kokotinka s milým hudebním podkresem. Ovšem na ten druhý se vplížil těžce neurčitý pocit, téměř totožný, jako když jsem viděl TOTO. Prostě Netflus s Weissem vzali metal, ohnuli jej o povrchní neomarxistickou matrici privilegizace rádoby utiskovaných minorit a slaboduše vyprcali do prdele. Ale co chci po době, v níž zaprodaní, hrabiví pačuráci z Metallicy dělají hudbu k Bambimu, že ano. A efekt vypadá lavinově. Čili u vrcholně trapné scénky u bazénu si kromě plytce prostituujícího Hammeta uboze nasral do huby dokonce i Scott Ian z Anthraxu, no a prüdce olatexovaný děda Boboušššš Halford jakožto vztahový poradce pro heterosexuální páry už byl jen žinantní třešničkou na tom rozplizném dortu ubohé pozérské komerční marnosti. V pekle již dozajista rozžhavují ocelová anální dilda a doufám, že klukům budou při tom eternálním pykání furt dokola pouštět největší kvičivé shity Axela Rose. Weiss morgulis. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Hodne prijemna oddechovka, kde to, konecne, vypada, ze hlavni “hrdinove” umi ovladat sve hudebni nastroje. Ale i kdyby neumeli, tak neva. Po davne School of rock je pro me i tohle prijemny oddechovy film s dobrou myslenkou. A chvilkovy zaber s legendami? No hura, je videt, ze ani je tahle myslenka nenechala uplne chladnymi :)  Jestli nekdo ale hleda definice metalu, metalovou parbu pod podiem atd, at jde za jinymi filmy.. ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není další kultovní rocková komedie jako třeba Škola ro(c)ku nebo The Pick of Destiny, ale určitě to není špatný film. Dokonce bych řekl, že je lehce nadprůměrný, akorát takový nemastný, neslaný a dost klišovitý. Postava Kevina je fajn, ale Hunter mě během celého filmu neuvěřitelně sral a přišel mi extrémně nesympatický. Každopádně hudba je dost super, hlavně u finálního souboje kapel. Je to prostě fajn oddychovka od Netflixu, která se ani nesnaží být něco víc. 6/10. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

18.04.2022

Ano, čtete správně. Populární hra Minecraft se dočká svého vlastního filmového zpracování. Stát za ním bude studio Warner Bros., a snímek už má podle všeho v hledáčku i hlavní hvězdu. Měl by se jí… (více)

Reklama

Reklama