Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladí outsideři Hunter a Kevin si myslí, že se můžou proslavit jedině díky metalu – úplně se mu oddat, vyhrát soutěž kapel a nechat se uctívat jako bohové. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

ESNYR

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepochopil co je na této hudbě tak fascinující že každému kdo ji neposlouchá se lidi smějou a říkají mu že nerozumí hudbě. Jak poznamenala jedna moje známá na dotaz "Co by ze mě udělalo dobrého strýmera ?" "Když budeš chtít hodně lidí bez ohledu na kvalitu toho co děláš, pouštěj na strýmech metal a hlavně ho pouštěj co nejvíc nahlas aby ti nebylo rotumět co meleš za kraviny. Pak z tebe bude dobrej strýmer, protože kdo neposlouchá metal je pro okolí za debila který nerozumí hudbě" Koukala na to dcera takže jsem se občas zastavil a koukal taky. No a nebavilo mě to, už jen proto že jsem přesně ten "debil" který tuhle hudbu neposlouchá. Sestava lidiček a postaviček byla celkově dost nesympatická a vlastně kromě jedné hezké holky ktará se tam občas mihla, není komu fandit. Typický blábol o tom že když se budete chovat jak kreténi, budete mlátit do všeho kolem sebe a tvářit se jak po lobotomii, může si vás někdo všimnout. Co záleží na tom že pro okolí budete za tupé negramoty, metal je přece nejvíc. No, není ... (Netflix - titulky) Hodnotit to nebudu. Neviděl jsem to celé a můj odpad by asi nebyl úplně zasloužený. ()

Hatred 

všechny recenze uživatele

Film který působí dvakrát delší než je a selhává tam, kde se tváří nejvíc sebejistě - v metalové kultuře. SPOILER! Půl filmu je hlavní problém, že do metalu nepatří holky a cella, aniž by na to někdo dokázal dát lepší odpověď než The Runaways, wtf? Hlavní hrdinové jsou celkem nesympatičtí, ale hrát umí, takže po hudební stránce to není špatné, i když je to hodně dokola, ale humoru bylo pomálu. Jednu hvězdu navíc za scénu s metalovýma velikánama a jejich poselstvím - nebuď kretén. ()

Reklama

Attta 

všechny recenze uživatele

Jako nebylo to vůbec špatný, ale ty hlavní hrdiny mohli udělat méně pozérský. Přece jen rozmazlený děcko s hellcatem a bohatým fotříkem co mu je schopnej nakoupit v guitarcentru Marshally za desetitisíce dolarů uplně tak k metalu nepatří! Krom tohodle je to ale jinak plnohodnotná oddychovka s tím že mě film dokázal vrátit o 14 let zpět, kdy jsem měl vlastní kapelu a byl jsem 100% pure metalhead - takže za mě dobrý! ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Jak by pravil každý pravý metalista, Metalové lordy táhne ke dnu to, že je natočen pro mainstreamové ovečky, které mají mít po zhlédnutí filmu dojem, že metal je strašnej nářez! Problém ale není v tom, že by tvůrci metalové kultuře nerozumněli. Současně s očividnou vášní dost výstižně vyobrazují toxicitu metalové komunity, která žije ve vlastním dokonalém světě, což je také důvod, proč se jí veřejně snažím vyhýbat, přestože můj hudební vkus svědčí o opaku. Dokud se film drží v sebereflexní rovině, je to v pohodě... Je to v pohodě do té doby, než po mně, "metalovém fanouškovi", film očekavá, že se zvednu z gauče a začnu před obrazovkou skákat v imaginárním mošpitu, protože teď je to pravej METAL, kámo! 50% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Metalová muzika je nedílnou součástí mé DNA, tudíž si tuto filmovou jednohubku více než rád (lehce) nadhodnotím. Snímek Metal Lords režiséra Petera Solletta se sice nemůže chlubit inovativním scénářem či perfektními hereckými výkony, nicméně v tváří v tvář epickému soundtracku a všudypřítomné lásce k této tvrdé hudbě to tvůrcům rádi odpustíte. Jako oddychová hudebně komediální jednohubka totiž funguje více než dobře, což mi tentokrát ke spokojenosti vážně stačí. Skvělá práce! PS: Nečekaná camea členů některých mých oblíbených kapel opravdu velmi potěšila! (Netflix) „Metal is the key to everything.” ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu se ve vířivkové scéně v malých rolích objeví i opravdoví metaloví lordi – Scott Ian z Anthraxu, Tom Morello z Rage Against The Machine, Kirk Hammett z Metallicy a Rob Hallford z Juds Priest. (Sau)

Související novinky

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

18.04.2022

Ano, čtete správně. Populární hra Minecraft se dočká svého vlastního filmového zpracování. Stát za ním bude studio Warner Bros., a snímek už má podle všeho v hledáčku i hlavní hvězdu. Měl by se jí… (více)

Reklama

Reklama