Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá dvojice policajtů se musí po deseti letech dát dohromady a vyšetřit vraždu ve francouzském městě, kde to mezi lidmi vře a kde hrozí nebezpečné spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (55)

bourec 

všechny recenze uživatele

Tenhle rejža mě dostal jak Kurýrem, Hulkem, tak hlavně Podfukářema. Jeho novej film má do opravdu vtipný komedie dost daleko, a akce je zase tak nějak špatně nasnímaná, že sem se po celou dobu těch fightů nemohl pořádně zorientovat. Myslim si že není náhoda, že pro Netflix natočil spíš svůj slabší kus. 50%. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

vydrené pokračovanie už tak vydarenej jednotky. Akcia dobrá, brutalita je tiež fajn (hlava v potrubí), akčné scény sú fajn, síce je tu viac autonaháňačiek než súbojov ale tá na zrázoch alebo na motokárach je cool. Špičkovanie dvojice je tiež fajn a dobre film pracuje aj s predsudkami a s tým spojením, viete čím, voči prisťahovalcom. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

to, že jde o pokračování sem zjistil prakticky až v průběhu, nicméně neznalost prvního dílu ničemu nevadí. Druzí nepoužitelní jsou klasickou francouzskou akční řachadnou o vyšetřovaní jedné vraždy, která hlavní dvojici přivede k odhalení něčeho většího.Co to je není moc překvapivé a v rámci filmu nijak extra důležité.Hlavní je, že se díky tomu oba vyšetřovatelé dostávají do různých prekérních situací které smrdí akcí.Ta tady nijak neurazí, humor funguje tak z poloviny a dopředu to celé táhne charisma Omara Sy. Ten je výborný i v sebeslabších věcech a tady to jen potvrzuje...60% ()

B0mb4st1c 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že to bude až takhle slabý. Příběh je velice jednoduchý a extrémě předvídatelný. Postavy klasicky stereotypní. Akčních scén mi přijde, že tam moc neni a ani nejsou nic světobornýho. Vtipný mi to nepřijde skoro vůbec. Jediný plus je tu Omar Sy, jinak asi nic. Zkouknout se to sice nechá, ale nestojí to za to. 4/10 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Definice nenáročné akční krimi, kterých bylo už milion, ale tahle má alespoň krásný film, vždy sympatického Omara Sy režiséra Louise Leterriera, který vždycky přinese alespoň nadprůměr a to se stalo i tentokrát. Pořád je to ale Netflix, takže obezřetnost je na místě, Zase nepoužitelní jsou ale možná překvapivě lehce nadprůměrně použitelní. Tentokráte je hodnocení až příliš nízké. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama