Reklama

Reklama

Zase nepoužitelní

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá dvojice policajtů se musí po deseti letech dát dohromady a vyšetřit vraždu ve francouzském městě, kde to mezi lidmi vře a kde hrozí nebezpečné spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (55)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Definice nenáročné akční krimi, kterých bylo už milion, ale tahle má alespoň krásný film, vždy sympatického Omara Sy režiséra Louise Leterriera, který vždycky přinese alespoň nadprůměr a to se stalo i tentokrát. Pořád je to ale Netflix, takže obezřetnost je na místě, Zase nepoužitelní jsou ale možná překvapivě lehce nadprůměrně použitelní. Tentokráte je hodnocení až příliš nízké. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tenhle rejža mě dostal jak Kurýrem, Hulkem, tak hlavně Podfukářema. Jeho novej film má do opravdu vtipný komedie dost daleko, a akce je zase tak nějak špatně nasnímaná, že sem se po celou dobu těch fightů nemohl pořádně zorientovat. Myslim si že není náhoda, že pro Netflix natočil spíš svůj slabší kus. 50%. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Louis Letterier napálil start kvalitou a teď postupně spěje do vod totální průměrnosti. Když už i film s ultra francouzským sympaťákem Omarem Sy dokáže natočit tak, že se Vám protáčí panenky, tak je tady asi něco špatně. Průměrná francouzská akční komedie. No v porovnání s jinými francouzskými komediemi spíš podprůměrná, protože chybí vtip. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Když vyjde nějaký nový akčňák na Netflixu, už dopředu se dá tak nějak očekávat, že to nebude nic světoborného. Francouzi tento žánr vcelku umí, režisérský post signalizoval, že by se snad mohlo jednat o výjimku, lákal mě ale i vždy sympatický Omar Sy a vcelku v pohodě námět. Doteď mi není vůbec jasné, jak z toho nakonec mohla vzniknout taková kravina. Z ústřední dvojice je nejsympatičtější Omar Sy, který celý film jako jediný nějakým způsobem táhne, Laurent Lafitte mi naopak přišel vcelku nevýrazný. Příběh zpočátku vypadal solidně, postupně se z toho ale stávala čím dál tím větší fraška, která vyvrcholila neskutečně dementním závěrem. Snímku moc nepomohla ani přestřelená stopáž, místy je to velká nuda, akčních scén není zrovna moc, i to málo je ale zabito nekvalitními záběry a střihy. Humoru je rovněž pomálu, chybí i nějaké napětí či atmosféra. A to to zpočátku vypadalo tak nadějně. 3/10. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Biely neschopný policajt očarený svojim schopným afroamerickým alfasamcom kolegom, ktorému biela policajtka roztiahne nohy 3,14 sekundy a Pí tchu konečne navštívi čierny trúd. Ďalej pochopiteľne liberálne predsudky neofašistického liberálneho odpadu ľudskej spoločnosti o nevzdelaných ľuďoch na vidieku zabalený do primítivneho príbehu. A popri tom si človek prečíta správu o útoku 15 ročného aromáka na 51 ročného suseda, nožom mu prepichol slezinu. Na tento rasistický útok skurvené liberálne svine nereagujú v komentároch, nenatočia o tom film, ich neofašistický mozog to vytesnil a skutok sa podľa týchto tupých prasiat nestal... ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama