Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Charlie a Nick řeší to samé co většina puberťáků. Jsou každý z jiného těsta, ale i tak se spřátelí a brzo zjistí, že k sobě možná cítí něco víc. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (88)

jasanka 

všechny recenze uživatele

Prvních pár dílů bylo spíše rozjíždějících, pak to mělo stoupající kvalitu a nutně potřebuju další díly. Knihy jsem četla všechny a seriál je úplně stejně ťutínkový (hlavně druhá polovina). Pohodové, feel-good, slaďoučké, miloučké, odpočinkové. Edit po druhe rade: tohle bylo tak na 3,5*, prvni polovina rady rozjizdeci a trochu o nicem, a celkove mi to prislo dost pomale. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Nenachádzam slová v žiadnom jazyku, ktoré by adekvátne vyjadrili, ako smutno krásny tento príbeh je. Lásky, priateľstvá, hľadanie samého seba a svojho miesta v živote. Ľudia, ktorých jediným potešením je, keď sa ostatní cítia zle. Krásne vizuálne zakomponovanie pôvodného diela. Úžasná hudba. Skvelé výkony. A hlavne prenádherné postavy. Veľké očakávania môžu viesť k veľkým sklamaniam. Ale nie tu. ()

Reklama

petrsv 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to bude víc reálnější, trochu to chvíli připomínalo příšernosti z jihovýchodní Asie, ale naštěstí to ten styl není. Je to prostě pohádka pro mladší teenagery. Zpočátku jsem měl problém s obsazením Nicka, ale ukázalo se to jako dobrá volba. Oba hlavní herci to zahráli výborně. Chápu, že je to podle předlohy, takže vyjadřovat se k obsahu moc smysl nemá, jen bych vytknul tu bisexualitu. Je mi jasný, že pro většinu společnosti je to přijatelnější než homosexualita, ale v 21. století už snad takové alibismy nemáme zapotřebí. Je fajn, že seriál upozorňuje i na jiné aspekty seznamování, jako je třeba udržení přátelství. Update po 2. sérii - pohádka pokračuje, kluci se ve vztahu dostali k cucfleku, což působí komicky, na druhou stranu to je tak výborně zahrané, že celkové hodnocení neměním. ()

Narya89 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem zhltla během pár dní a mám z něj upřímnou radost. Ani nepamatuju, kdy mě něco takhle oslovilo a chytlo za srdce. Celé je to takové prosluněné příjemné pohlazení po duši, doplněné vtipnými animacemi, mojí srdcovkou - britskou angličtinou, a skvělými hereckými výkony. Především Kit Connor (Nick) v sobě spojuje úžasně zahrané emoce a zranitelnost, kterou umí a má odvahu dát najevo málokterý kluk, tím spíš zahrát - jsem si jistá, že tenhle herec má před sebou velkou budoucnost. Kdybych někoho jako Nicka potkala na střední, měla bych taky definitivně obří crush. Charlie mi původně nebyl moc sympatický, ale jako charakter si mě postupně získal a oběma jsem jim moc fandila. Na to, jak jsou mladí, jsou jejich herecké výkony naprosto neuvěřitelné a po několikátém zhlédnutí obdivuji, jak procítěně a citlivě zahráli každou scénu k naprosté dokonalosti. Takhle pozitivně laděný seriál se super soundtrackem jsem už dlouho neviděla a už se nemůžu dočkat další řady. Prozatím si budu na zlepšení nálady pouštět nejlepší scény pořád dokola :) EDIT: Z českého dabingu jsem naprosto znechucená a úplně seriál kazí - kdo neumí anglicky, kvůli tomuhle silně doporučuju se naučit nebo aspoň přetrpět české titulky, protože dabing je fakt joke a ne povedený. ()

biglion 

všechny recenze uživatele

Nejsem velkým fanouškem Netflixu a až na pár výjimek ani jejich originální produkce. Srdcerváči ovšem tuto výjimku naprosto rozdrtili. Dostal jsem se k nim vlastně úplnou náhodou díky podcastu na novinky.cz a nedával jim moc velkou šanci. Po pár minutách prvního dílu bylo ale všechno úplně jinak a najednou končil poslední díl. Ještě se mi nikdy nestalo, že bych nějaký seriál zhlédl úplně celý v kuse za jedno odpoledne. Naprosto mě to pohltilo, naprosto mě to dostalo. Přitom příběh je naprosto jednoduchý, ale herecké výkony jsou tak reálné a vynikající, že s hlavními postavami nelze jinak než soucítit. Samotná postava Charlieho je něco dokonale ryzího, snad až pohádkového. Pro někoho poznamenaného sérií Eufórie tohle jako pohádka skutečně vypadat může. Srdcerváči vám srdce opravdu rozervou, ale nikdy vás nenechají na pochybách, že to brzo bude dobrý a vlastně ještě lepší. Hluboce smekám před všemi, kdo se na tomto seriálu podíleli a velice se těším na další série, které už byli ohlášeny. Dobrých věcí není nikdy dost. "Ahoj." "Ahoj." :3 ()

Galerie (168)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama