Reklama

Reklama

Strašidelný dům

  • USA The Haunted Mansion (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jim Evers je mimořádně úspěšný realitní agent. Mnohem méně už se mu však daří jako otci a manželovi. Kvůli obchodu zmešká rodinnou oslavu, což se snaží napravit slibem, že si celá rodina někam vyrazí na víkend. Jenže i výlet nakonec získá punc pracovní cesty. Tajemný hlas totiž telefonicky požádá Jimovu manželku Sáru, aby se ujala prodeje kdysi honosného domu aristokrata Eduarda Graceye. V domě je uvítá komorník Ramsley. Kvůli rozbouřené řece zde musí všichni strávit noc. Zatímco zvědavý Jim objeví tajnou chodbu, jeho děti zavede podivná dýmová koule k obrazu krásné Elizabeth, která kdysi v domě zemřela. Věštkyně, jejíž obraz se zjeví ve skleněné kouli, nabádá Jima, aby zachránil rodinu. Varuje ho, že všichni v domě jsou ve skutečnosti duchové. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (236)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Průměrná zábava s pohádkovou zápletkou. Trochu trapas a taky malinko krok stranou. Výčet žánrů pod názvem filmu mluví za vše. Je to zkrátka taková slátanina, kterou člověk sice přežije, ale rozhodně ji nevyhledává. Rodinný film na nudné odpoledne ve kterém si každý najde to své.. ale opravdu jen kousek. 50% ()

laserr 

všechny recenze uživatele

Komedie-Celou dobu se to snaží o nějaké vtipné blbinky, ale pravda je, že nejvíc se zasmějete, když zjistíte, že 13 letá holka umí latinsky. Horor-Snaží se to dělat nějakou atmosféru, ale jediné povedené je zvonění telefonu, ze kterého bohužel nic nevzejde. Takže zbívá Rodinný a Fantasy. Rodinná fantasy? No to už by nezachránil ani lepší herec než Murphy. PS: Lepší scénář už sem našel zmačkaný v odpadkovém koši. ()

Reklama

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Paradni silenost :-) Strasidelna komedie "lehce" pritazena za vlasy. Mozna proto se mne libila i kdyz fantasy jako takove takrka az na vyjimky nesnasim. Eddie Murphy tomu dodal na silenosti, takze to neni tolik vazne a je to dost nadnesene. Ne jako Pan Prstenu kde se vsichni tvari jako by to snad byla pravda. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Deti zahliadli v tv upútavku a nedali pokoj, až kým som nesľúbil, že si to spoločne pozrieme. Čakal som pohromu, ale až takú nie. Trpel som od začiatku až do konca. Nezasmial som sa ani raz a o nejakom vystrašení, nemôže byť ani reč. Vystrašila ma jedine predstava, že by mi niekto za trest púšťal toto utrpenie každý deň. E.Murphy sa v poslednej dobe dá zniesť jedine ako oslíkov hlas v Shrekovi. Film je jedna nekonečná nuda bez nápadu a akéhokoľvek oživenia deja. Obdivuhodná sračka pre nenáročných divákov, ktorá je pre náročného diváka životu nebezpečná. Ako stavbár dávam jednu hviezdičku za ten dom. 20%. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů , kde se mi opravdu líbil Eddie Murphy. Příjemná rodiná komedie v tak trochu hororovém prostředí. Strašidelné to sice není , ale film potěší a zaujme. Tohle není rozhodně film co na sebe strhává pozornost. Rozhodně průměrný , lehce podprůměrný film , ale mě se líbil. Palec hore , a pět hvězdiček k tomu. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (12)

  • Rodina Graceových, ktorá straší vo vile, bola pomenovaná po jednom z Disneyho dizajnéroch menom Yale Gracey. (Smok)
  • 4 zpívající hlavy nazpívala kapela jménem 4tet. (Shr1nK)

Související novinky

Del Toro a Cameron zešíleli

Del Toro a Cameron zešíleli

30.07.2010

A studio Universal s nimi. Horor s přístupností R (hodně krve a hnusných monster) a rozpočtem kolem 130 miliónů dolarů? Ale ano. Pokud režíruje Guillermo del Toro a produkuje James Cameron, nemusely… (více)

Del Torovi straší... v baráku

Del Torovi straší... v baráku

23.07.2010

Právě probíhající Comic Con v San Diegu chrlí exkluzivní informace o nových projektech. Některé jsou docela překvapivé. Třeba Guillermo del Toro konečně oznámil, na co se vrhne po svém smutném… (více)

Reklama

Reklama