Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

První dobrá je zábavný skečový pořad kombinující komediální skeče a situační komedii. Čtyři mladí herci, jejich originální pohled na svět a exkluzivní host v každém díle. (TV Nova)

Recenze (34)

tein odpad!

všechny recenze uživatele

Znate ten pocit, kdyz se za nekoho tak stydite a je vam za nej tak trapne az byste se nejradeji propadli do zeme, nebo kdyz sledujete neco u ceho mate chut si vyskrabat oci? Tak presne toto je ten pripad. Banda snad nejvetsich ubozaku - radoby hercu ci co to je, si usmyslela, ze asi jsou zabavni a vytvorila tento odporny zapachajici odpad. Jen by mne zajimalo kdo toto platil a ci jsou to prominentni deti, pribuzni ci znami, ze se jim neco takoveho vubec podarilo natocit a hur - pustit do eteru. Nedodivano!!!                                        UPDATE: No tvl to nechapu, ze do sveta pustili i druhej dil (na kterej se rozhodne nehodlam divat). V zahranici pokud je pilot megapruser jako u tohoto paskvilu tak se serial rusi a divaci se uz necim tak odpornym dale neobtezuji. Jak je ale videt tak v CR je mozne vsechno. ()

Džany 

všechny recenze uživatele

Sketche jsou pro ČR pořád náročnej formát, stejně jako stand-up. Především kvůli tomu, že většina lidi v tomhle humoru nevidí větší hloubku a radši ho odsoudí jako nevyspělou komedii. ()

hrosiik 

všechny recenze uživatele

Při prvním dílu (který jsem dokoukala asi na potřetí) jsem si říkala, že už jsem asi stará, ale že mi tenhle styl humoru nic neříká.. ovšem pokud se dostanete (přeskočíte) přes první díl, tak už to docela vtipné je, ale určitě by z toho šlo vytěžit víc👍kluci jsou sympaťáci a hostující herci také:) ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

4 přehrávající idioti co nejsou - fakt nejsou - vtipní. Jak tohle může někdo pustit do televize? I na YouTube by to bylo moc. ()

Maw odpad!

všechny recenze uživatele

Každých pár měsíců vídím v televizi něco nového, o čem si řeknu že dno televizní zábavy už klesnout hlouběji nemůže.  Tak jsem zvědav co mě čeká za dalších pár měsíců. I když tohle by asi mohl překonat jedině žívý stream GoPro kamery upevněné v záchodové míse. ()

Prubner odpad!

všechny recenze uživatele

To jako vážně ? Nejen, že to vůbec není vtipné, ale hlavní čtveřice mladíků nemá ani špetku komického talentu. To už snad i ten Pečený sněhulák byl lepší (nevěřil jsem, že to někdy napíšu). Možná jen host Vojta Kotek za něco stál, ale to je málo. Viděl jsem první díl, ale nevěřím, že ty další budou lepší (a nehodlám to zjišťovat). Na skečové show tu zkrátka dnes nemáme autory. P.S. Podobný odpad je pokus Primy Mezi COOLky. ()

GeminiK 

všechny recenze uživatele

Jdu jednoznačně proti proudu. Možná kvalita kolísá podle hosta daného dílu. Já viděla 3. díl s Polívkovou a za ten dávám 5*. Kluci byli taky dobrý. Neříkám, že to byla od začátku do konce sranda k popukání, ale většinu času jsem se bavila. ()

schluke 

všechny recenze uživatele

Rádoby Česká soda nebo tele-tele, má to sem tam záchvěv že se opravdu zasmějete, ale je to půl na půl... takže skoro průměr... ()

Hopeman odpad!

všechny recenze uživatele

A teď si představte, že někde na druhém konci spektra existují lidé co mají doopravdy talent. Tihle to ale rozhodně nejsou. (ani když si sami sobě dáváte 5 hvězdiček to nepomůže:) ()

tchempi odpad!

všechny recenze uživatele

Absolvoval jsem kontrolu z berňáku, návštěvu proktologa a na veterině mi uspali psa... a všude jsem zažil více srandy, než při sledování tohoto paskvilu. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Stejnej hnojník jako mezi kulky (to by potřebovali ti idioti, co tohle vymejšlej a produkujou). To si fakt myslej, že dnešní mladý lidi jsou takoví debilové, že se jim podobnej typ "humoru" bude líbit? ()

dogrose odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřícně jsem zírala, co někdo dokáže vyrobit, a hlavně pustit na tv obrazovky. Fandím mladým lidem, když na sobě makají, zkoušejí nové věci, ale tohle? Kde je nějaká sebereflexe? Nejenže to nebylo vtipné, ale ani trapné, to nebylo nic, snad jen bez scénáře slova vypouštěná přímo do kamery. S dalšími díly rozhodně nebudu ztrácet čas. ()

Reklama

Reklama