Reklama

Reklama

Včela na mušce

(seriál)
  • Velká Británie Man vs. Bee
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Roztržitý táta Trevor dostane na starost luxusní dům a snaží se vyzrát na zákeřnou včelu, co se pořád motá kolem. Komediální seriál, ve kterém jeden průšvih střídá druhý. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (191)

Equilita 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson v komediálnom seriáli? Come on, na tom nemôže byť nič zlé. Pohodová, vtipná jednohubka na lenivé popoludnie. Svižný začiatok, príjemná stopáž, i keď ku koncu sa to už trochu ťahalo a kľudne by stačilo menej epizód, ideálne to spojiť rovno do jedného filmu, pretože 10 minútové epizódy sú už dosť na hrane mojej trpezlivosti medzi prepínaním si na ďalšiu epizódu a príde mi to ako rušivý element. Inak ale zábavný počin a je fajn vidieť, že je Mr. Bean ešte stále v dobrej forme. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Tenhle námět jsme už mohli vidět mnohokrát a v mnohem lepších podání, které nejsou tak předvídatelné, neoriginální a lépe drží pohromadě. Rowan Atkinson je sice fajn, ale opět předvádí akorát to co už jsme u něj viděli Xkrát. A to bohužel na slaboučký příběh, nedostatek nápadů a celkovou nevtipnost nestačí. 2* 40% ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Také toto alter ego Rowana Atkinsona - Trevor Bigley - je muž nešikovný do té míry, že pro své okolí představuje ztělesněnou pohromu. Nic a nikdo v jeho blízkosti není v bezpečí. Bohužel se právě ocitnul v luxusním domě plném extrémně drahých věcí. K nešikovnosti se navíc s věkem přidala i nezvladatelná neuróza přecházející až v agresi. A tady bych viděl krapet problém Man vs Bee, protože tenhle Atkinsonův ňouma nepůsobil narozdíl od jeho Mr. Beana roztomile, nýbrž minimálně místy zle a nesympaticky. Srandy jsem si s ním ale užil dost i tak a být to první film Rowana Atkinsona, tak z něj i tenhle šáhlej Trevor udělá hvězdu. Jo, on to vlastně film nebyl… Což je trochu zvláštní, protože z hlediska celkové stopáže to seriál nepřipomíná. Samotnýho by mě tenhle koncept nenapadl, ale věřím, že ta salámová metoda lépe odráží nastavení a časové možnosti současného diváka. ()

ER 

všechny recenze uživatele

I když celou domu v domě a po zahradě lítá čmelák a ne včela, tak to pobavilo. Vynalézavost Mr. Beana tu je i když ,vzhledem k věku, ubylo pitvoření. Scény jako např. s klavírem, nebo insekticidy dokážou rozesmát a i přes předvídatelnost pár jiných scén a přiblblému konci jde o fajn komediální seriál s kratší stopáží, který dává občas vzpomenout na zlaté časy Mr.Beana. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Rovnou si můžeme přiznat, že jde o návrat Mr. Beana. Rowan Atkinson se vracím ke svým pohybům, ke svým grimasám a hodně podobnému humoru. A je to fajn. I můj tříletý syn ocenil vystupování tohoto skvělého komika. Rozdělení do devíti episod bylo rozumnou volbou, protože hodinu a půl dlouhý film by postupem času přestal bavit. Takhle jsem si mohl pustit tolik dílů, na kolik jich byla chuť. A že syn rozhodl, tak posledních šest dílů padlo najednou. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • "Prvý vyrobený Jaguar E-Type" bola v skutočnosti replika vyrobená špeciálne pre potreby filmárov. Rowan Atkinson ju po skončení natáčania odkúpil. (m.a.t.o.)
  • Mnoho ľudí poukázalo na to, že koncept tohto seriálu je podobný konceptu nezrealizovaného filmu Johna Hughesa "The Bee". (m.a.t.o.)
  • Na konci epizody hraje píseň „Keep Moving“ od Jungle. (SONY_)

Související novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama