Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po 25 letech ve vězení musí mafián Dwight Manfredi restartovat svůj život na venkově v Oklahomě. (SkyShowtime)

Recenze (30)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je naprostá pecka! Stallone v roli drsnýho mafiána, který po 25.letech opouští vězení a jeho mafiánská rodina mu jako ''odměnu'' dá za úkol rozjet byznys v prdelákově světa. Stalloneho gangster tak v novém světě který moc nezná chrlí tuny brutálních hlášek u kterých sem chcípal smíchem, kroutí hlavou nad moderními věcmi a jako spravný kápo ze starý školy nejde pro pořádnou mrdu do xichtu daleko. Dlouho jsem si tak strašně neužíval Stalloneho herectví. Tady je doslova matcho a já chcípám smíchem nad jeho černým humorem (scéna se svěcenou vodou mě zabila naprosto). Sheridan je z toho docela znát, Sly je tu naprosto skvělý, ostatní obsazení zatím nemá chybu. Při scéně v mafiásnkým baráku na začátku jsem měl husí kůži. Tohle se kurva povedlo a já upřímně doufám, že tomu vydrží laťka furt takhle vysoko. Kolik ti je? 75.... what the fuck?!?? :D Pilot za 100%. Konečně po X letech Sly ve formě. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stallone je môj obľúbenec a úlohy tohto typu mu naozaj sedia. Bavila ma konfrontácia vyslúžilého gangstera so svetom "budúcnosti", ale aj počiatky kriminálneho "impérie" v totálnom zapadákove. Úvod to bol zaujímavý a vtipný a záver epizódy naznačil, že to nebude len o "haha starý mafián". 70% SkyShowtime ()

Reklama

Big_Boss 

všechny recenze uživatele

Sakra, já nevim čím to je, že z toho Stallona číší takový charisma (i když hraje zmrda),ale když ho sleduju, tak mě jeho povaha vždycky naplní pozitivní energií. Mrzí mě, že jsem rovnou nemohl bingnout celou první sérii, protože tenhle první díl mi neskutečně sedl. Sice jsem neviděl Mayor of Kingstown ani Yellowstone, ale asi i těmhle seriálům dám šanci jestli budou aspoň z poloviny tak dobré jako tenhle pilotní díl. ()

formelin 

všechny recenze uživatele

Zatím to na mě působí jako nevydařená komedie. Prvních 10 minut je ok, ale pak už jsem vyloženě trpěl. Jako by to točil Tomáš Magnusek a do hlavní role obsadil Jiřího Krampola. Stále se mi nechce věřit, že za scénářem stojí Terence Winter (Rodina Sopránů, Boardwalk Empire), protože tak infantilní scénář bych od něj vážně nečekal... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tom všem, co vysloužilý gangster Dwight Manfredi pro rodinu udělal, dostane oklahomskou Tulsu. Za svou mafiánskou rodinu si odkroutil 25 let, než aby někoho napráskal. Hodně četl, složil pár básní a snažil se vyhnout konfliktům. A teď zpátky New York? Těžko, o obchody se má starat v jednom zapadákově. Staré časy jsou pryč, kroutí hlavou nad moderními vymoženostmi. A sype hlášky. Nedbaje protestů majitele, začne s obchodem s marihuanou. Dostane co týden 20 procent z tržeb. Na oplátku ho bude chránit před gangy. „Před jakými gangy?“ ptá se zoufalý majitel obchodu. Sly se s odpovědí neobtěžuje. A právě na jeho charisma to celé stojí. A stojí to pevně. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama