Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po 25 letech ve vězení musí mafián Dwight Manfredi restartovat svůj život na venkově v Oklahomě. (SkyShowtime)

Recenze (30)

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Zábavná srážka staré školy s novým světem. Skvělé obsazení a Sly opět ve formě. Dialogy a jednotlivé interakce hlavního hrdiny s "novým" světem trochu překvapivě protkané humorem. Je to zároveň chlapácké, ale dokáže to být i vtipně odlehčené. Kombinace, kterou jsem nečekal, ale překvapivě na mě funguje. Takže proč ne? ()

Big_Boss 

všechny recenze uživatele

Sakra, já nevim čím to je, že z toho Stallona číší takový charisma (i když hraje zmrda),ale když ho sleduju, tak mě jeho povaha vždycky naplní pozitivní energií. Mrzí mě, že jsem rovnou nemohl bingnout celou první sérii, protože tenhle první díl mi neskutečně sedl. Sice jsem neviděl Mayor of Kingstown ani Yellowstone, ale asi i těmhle seriálům dám šanci jestli budou aspoň z poloviny tak dobré jako tenhle pilotní díl. ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trailer vůbec nenamlsal a ještě Sly jako nějaký gangster. No a ono z toho vyšlo překvapení jako blázen. Sly si užívá roli neskutečně. Pilot nádherně odcejpá, sem tam nějaká hláška a Sly si pomalu buduje svůj rajón v Tulsa. Pilot doopravdy jak víno, scénář šlape a Sly je v každým záběru. Na starý kolena si Stallone v seriálu ještě zahraje a to rovnou, kde má hlavní roli. Snad pojedou další díly stejně tak dobře jak tento. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stallone je môj obľúbenec a úlohy tohto typu mu naozaj sedia. Bavila ma konfrontácia vyslúžilého gangstera so svetom "budúcnosti", ale aj počiatky kriminálneho "impérie" v totálnom zapadákove. Úvod to bol zaujímavý a vtipný a záver epizódy naznačil, že to nebude len o "haha starý mafián". 70% SkyShowtime ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před příchodem celého Sheridanverse jsem si rozkoukané seriály vyčistil natolik, že mi v appce visí jen nedokoukatelní Simpsonovi, můžu si teda u rozjetého Yellowstonu dovolit uhnout ještě k jednomu seriálu. A to hlavně proto, že se díly Tulsa King točí kolem pouhé půlhodinky a služba SkyShowtime nám je bude dávkovat po týdnu. Jakmile teda dojedu první tři zpřístupněné, seriál mi zabere pouze 30-45 minut týdně. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama