Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny tohoto příběhu jsou dvě hollywoodské hvězdy Gwen Harrisová a Eddie Thomas. Jejich manželství se sice ocitlo v troskách, ale kvůli udržení popularity je potřeba, aby se společně zúčastnili tiskové konference a předpremiéry nového filmu. Celou akci zprostředkuje Gwenina sestra Kiki, která rozmarné hvězdě dělá asistentku. Jenže dostat rozhádanou dvojici do luxusního hotelu nedaleko Los Angeles a udržet ji tam na uzdě je hodně těžký úkol i pro zkušeného tiskového agenta Lee Phillipse… Gwen Harrisonová a Eddie Thomas jsou nejen obdivovanou hereckou dvojící, ale i vzorným manželským párem až do okamžiku, kdy se Gwen zamiluje do béčkového španělského herce Hectora Gorgonzolase. Eddie se zhroutí, odjede do hor a svěří se do rukou duchovního vůdce. Blíží se premiéra posledního filmu, který ještě jako slavný pár natočili. Jeho režisér Hal Weidmann film šéfovi filmového studia Dave Kingmanovi nepředvede, skrývá ho a dá si jako podmínku, že jako první uvidí film tisk. Kingman pověří šéfa propagace Lee Phillipse, aby na projekci  představil rozkmotřené manžele jako hrdličky. Lee zajistí pro projekci hotel v nevadské poušti a pro novináře nabitý program. Po dlouhých tahanicích se mu podaří přesvědčit Gwen i Eddieho, aby odjeli do nevadského hotelu. Gwen tam jede se svou sestrou a asistentkou Kiki a svěří se jí, že situace využije, aby Eddiemu předala rozvodové papíry. Ale Eddieho Gwen stále přitahuje, takže si ani nevšimne, že je do něj zamilovaná Kiki, kterou Gwen jen využívá… Gwen s Eddiem se dohodnou, že budou před novináři vystupovat jako přátelé, kteří si jsou přese všechno velmi blízcí. Když má Eddie povečeřet s Gwen, ona se omluví a pošle za sebe Kiki... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Jedna z opravdu dobrých romantických komedií s porcí (občas dost šíleného) humoru a se spoustou skvělých herců. Moc dobře jsem se bavila, smála se nahlas a obdivovala tu hromadu postav, které jsem si předtím v komedii nedokázala představit. Závěr je naprosto dokonalý. I když Zlatíčka sem tam trošičku pokulhávají, určitě patří mezi hodně zábavné filmy. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Velice trefná komedie, která zákulisí Hollywoodu ukazuje jen náznakově. Spíše se věnuje manýrismu a labilitě hvězd, ale zato tohle téma zpracovává velmi precizně a divákům výsledek servíruje v podobě vkusné, a navíc zabalené do vtipného obalu. Vynikající výkon podali Billy Crystal a Hank Azaria (jeho role z Ptačí klece asi utkvěla v paměti nejen mně), příjemně překvapili ale i ostatní herci. Catherine Zeta-Jones si svou nesnesitelnou herečku vystřihla dokonale (že by ve skutečnosti ani nemusela příliš přihrávat?), John Cusack byl skoro precizně vyšinutý a Christopher Walken jako krásně ulítlý režisér taky pobavil. Díval jsem se jen pro ukrácení dlouhé chvíle a byl jsem velmi mile překvapen a potěšen, mj. taky spoustou vtipných scének a hlášek (hlavně Azaria jako "šišlavý" Hector, ale i Crystal v nich vynikají). Není to sice dokonalé, ale rozhodně jde o zábavný film. ()

Reklama

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

No dobrá...... film jsem přežvýkala několikrát a odnesla jsem si z něho ponaučení, že nesmím věřit své sestře (kdybych nějakou měla) a obzvláště jejímu ex příteli. Přestava že si taková kočka, jako je Gwen, najde takovýho měxickýho vola o velikosti penisu její rtěnky, mi nešla na mozek. Jinak zábavný film bez kapky rozumu. ()

Mr. Lobo 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo jako pěkná kombinace Vrtěti psem (jak zabránit masám, aby se dozvěděly o pravém stavu věcí) a Hráčem (jak to chodí za stříbrným plátnem), ale nakonec se to sesulo v romantickou oddechovku o ošklivce Betty (ač teda Julii brýle hodně slušely), která nijak nevyčnívá - ani nahoru, ani dolů. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

Mix romantickej komedie a satiry na hollywoodske hviezdy a ich blaznive maniere. Je strasna skoda ze sa film viac nevenuje Billymu Crystalovy (ktory sa podielal i na scenari) a jeho starostiam ako zachranit premieru neexistujuceho filmu. Cusack, Zeta Jones a Roberts sa snazia (hlavne Catherine je ako psycho hviezda sarmantna), ale ich cela dejova linka nie je nijako extra zaujimava ci extra vtipna, tak im vsetkym nakoniec vypali rybnik Christpher Walken ako excentricky reziser. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • Julia Roberts měla původně hrát hlavní ženskou roli, sama ji ale odmítla, protože ji více oslovila ta vedlejší. [Zdroj: Filmserver.cz] (Duoscop)
  • Zpočátku měl režírovat Billy Crystal, po přečtení scénáře se ale Roth rozhodl režii převzít. Crystal se ujal produkce. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama