foto

Phedon Papamichael

  • nar. 1962
    Atény, Řecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 A Beautiful Day
2012 Lost Angeles
2010 Arcadia Lost
2008 Prokletí
1994 Dark Side of Genius
1992 Skica smrti (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2016 A Beautiful Day

Herecká filmografie

TV pořady

1996 Festivalové vteřiny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace