Reklama

Reklama

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora


Snění v domě čarodějnic (E06)

(epizoda)
  • USA Dreams in the Witch House
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Výzkumník se dlouhá léta po smrti svojí sestry vypraví do temné a záhadné říše, aby ji přivedl zpátky do světa živých. A pomoct mu s tím má velmi zvláštní droga. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Prochy38 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénáristicky spíše slabší kousek, ale obsazením a prostředím pro mě jeden z nejlepších. Čarodějnice a jejich okolí fakt můžu a řemeslně to moc chyb nemělo. Je super vidět R. Grinta v dalších rolích, i když to tady celkově herecky dost skřípalo, mně to sedlo. Chybělo tomu asi trochu víc hloubky. Protože závěrem to vypadalo jako fakt dobře udělaná staletí nemrtvá, která za divného zvuku jezdí na skejtu v tmavým lese :) ()

Oup 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pekná duchárska časť, teraz sme sa moc nehrali na strach. A pretože kvôli tomu to pozerám, tak nižšie hodnotenie. Skôr išlo o takú temnejšiu poviedku o sile bratskej lásky. Málinko vykrádačka iných známych filmov.  V komentárch ma velice baví nejaký tragéd Trevor, ktorý nepozná význam výrazov ktoré používa a pritom sa snaží byť hrozný intelektuál. Ľudia si sem prídu pozrieť názor na film, nejaké tie slová, ktoré im uzrejmia o čo asi pôjde a musia čítať tieto odpady pologramotnej lúzy odbavujúcej sa na vlastnej dezilúzii. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Raději nic neslibovat, potom hořce nelitovat." Temně fialová, mrtvolně flekatá ilustrace úsloví "Sliby chyby", ozvučena příhodnou orchestrální hudbou a strašidelně šustícím listím při procházce záhrobním lesem. Spiritualist Society doporučuje: Hledejte skutečné médium, odhalujte podvody a při okultistických seancích v útulném indiánském hampejzu se řiďte dobrými radami indiána Hiawathy v klobouku: "Příště si lehni na polštáře, bělochu." Varování: nepřehánějte to s lektvarem Or liquide (normální kaktusový čaj :-)) nebo najdete i to, co jste nechtěli! Dialektiku záhrobního světa. Touhy světa živých a světa mrtvých se totiž vzájemně vylučují. Obrazy nelžou! Krysička s lidskou tváří se raduje a já taky. "Budu v tom těle, dokud to vydrží..." Vyhlášení výsledků: Vítězem soutěže ve hře na schovávanou Hledej mrtvou sestru za 4 bludišťáky se stává... favorizovaný hororový tým H.P. Lovecraft, ve složení líbezná bludička Daphne Hoskins a zkušená navigátorka Catherine Hardwicke. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další Lovecraft jako posledně (****), ale režie ženská jako předposledně (*). Takže jsem tušil, že to nebude jednoduché. A oprávněně. Sice se už od začátku něco děje, ale je to taková unifikovaná (tabulkově korektní) podívaná. A obsadit Rona Weasleyho do epizody o čarodějnicích nepomáhá taky. Pořad jsem v tom viděl jen dalšího Harry Pottera. Tedy moc čajíček (obzvlášť po tom co už příběhy doposavad ukázaly). ()

SavagerXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Protože jsem četl předlohu musim říct že jsem mírně zklamaný, jak už tu jiní lidé píšou je to taková spíš pohádka a z předlohy si to bere spíš jen inspiraci a celý koncept Elder Gods je tu úplně vymazán. Pickmanův model taky nebyl úplně stejný ale přesto dokázal zachytit podstatu předlohy lépe než tohle. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama