Reklama

Reklama

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora


Mimo (E04)

(epizoda)
  • USA The Outside
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Podivínka Stacey chce za každou cenu v práci zapadnout. Začne proto používat oblíbenou mast, která jí ale vyvolá děsivou reakci a odstartuje neuvěřitelnou proměnu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Volba Lucy z “Teorie” byla tedy volba s velkým V :D. U ni stačí opravdu v maskérně málo a panoptikum je na světě. Každopádně. Proč hodinu na to co by zvládla 1/4 stopáž zcela s přehledem? A i tak by to bylo sotva na průměr. Po hodině utrpení je to na hranici odpadu. ()

mottleone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl mě bohužel zklamal. Nějak mi nezapadá do celkového konceptu, protože ona zaslepená posedlost nahrazující nadpřirozeno, působí ve výsledku spíše jako Black Mirror, než zdejší hororová povídka. Herecký výkon i obsazení Kate Micucci perfektní, jenže opravdu byla nutná hodinová stopáž? Navíc se tu nedostavilo ani závěrečné tragické zadostiučinění, které zvládlo zachránit i první epizodu (vycpaninu na gauči nepočítám). Bohužel, tuhle epizodu mi vážně herecký výkon nezachrání, takže po předchozích peckách - zpruzených 60% a pouhé 2* ()

Reklama

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná se mi to protivit. V každém díle musí být vnitřnosti… fajn, na to se dá zvyknout, ale tenhle díl byl jenom nechutný, nic víc. Je to jako černé zrcadlo bez pointy. Povídku jsem nečetla, ale čistě náhodou, neměl by v tom kabinetu být spíš ten krém než ovladač? Páč s ním to tak úplně nesouviselo. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Za mě trochu moc Requiem za sen (kamera i trochu zápletka) a jo, kratší to mohly být. Na druhou stranu kecy o nejhorším díle Kuriozit nebo svalovaní mindráků na ženské vedení je dost mimo. Starr i Micucci jsou super a motiv toho, že jde někdo takhle přes "mrtvoly" kvůli vlastním nedostatkům a nízkému sebevědomí je hororový až až. ()

Thalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vážně bylo nutné natahat na hodinu něco, co by se vešlo do jednoho kraťasu z edice "Věřte nevěřte"? Zdlouhavé, nudné a o ničem. Většinu času divák jen kouká, jak se jedna ošklivka drbe. Podobnou zoufalost bych čekala od ženské, která je ve čtyřiceti panna a žije s gangem koček. Ale tahle, i přes zevnějšek, měla v pohodě život, na rozdíl od nanynek z práce. Takže je to jen vyústěné klišé s dávkou absurdna v podobě panáka z krému. To finální psycho zírání a chechtání do kamery tomu fakt nasadilo korunu divnosti. Jedna hvězda za kulisy a kostýmy. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě zazní celkem 3x slovo „fuck“. (noelcoward73)

Reklama

Reklama