Reklama

Reklama

Slimáci

Trailer 2

Slizká smrt se plazí k nic netušícím obětem. V nenápadném americkém maloměstě se začínají množit případy záhadných úmrtí. Policie i lékaři jsou bezradní a jediný, kdo tuší hrozivou pravdu, je hygienik Mike Brady. Jenže jeho teorie o masožravých slimácích je úřady ignorována. Až do doby, kdy se ukáže, že mladík má pravdu a že za desítky brutálně zavražděných obyvatel města opravdu mohou zdánlivě neškodní černí slimáci. Ulice i domy jsou takřka přeplněné slizkými posly smrti a zdá se, že na záchranu nevinných je již příliš pozdě. (Řitka video)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (120)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Slimáci sú zábavné béčko so skvelými krvavými efektami, ktorých ale mohlo byť kľudne viac. Malé americké mestečko na Halloween je veľmi fotogenické, hudba taktiež vôbec nie je zlá a technické spracovanie slušné. Samozrejme " kazetovosť ", ktorá sa s týmto filmom spája, mu dodáva punc príjemnej video nostalgie. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Překvapivě milé béčko o agresivních a zmutovaných slimácích, kteří sice nejsou v zabíjení nijak rafinovaní (rozpouštějí k smrti), mají ale štěstí, že si pro své běsnění vybrali městečko se snad nejhloupějším obyvatelstvem v celé Americe. Alespoň to tak vypadá, vzhledem k sebevražednému chování většiny postav :-). ()

Reklama

balba 

všechny recenze uživatele

V malém americkém městě se začnou objevovat nestvůrně zmasakrované zbytky mrtvol.Mladý hygienik čirou náhodou zjistí , že se v kanalizaci přemnožily tisíce agresivních slimáků.Jsou nesmírně krvežíznivý a napadají lidi.Další z řady "fujtajblových" snímečků.Nejlepší scéna je v restauraci,kde muži se rozletí hlava nebo samozřejmě milenecký pár hned z úvodu filmu. ()

May 

všechny recenze uživatele

No paaani! Tak tohle je pro filmoveho fajnsmekra, ktery z celeho srdce miluje a uctiva stupidni beckove filmy, opravdova lahudka. Horrorem se tahle 'adaptace' nazyvat neda ani s nadsazkou a mirou alkoholu v krvi. Neco tak neuveritelne absurdniho si musi zamilovat kazdy /az na Kirke (:/. Gumuvi slimaci se zoubkama a spousta hloupych a nelogickych scen mohou mit za nasledek jen jedine - usmev od ucha k uchu a spoooustu nadseni z FILMOVEHO zazitku, ktery ma dlouhodoby ucinek. Miluju ten film a nemam rada nikoho, kdo se na nej byt jen krive podiva.. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Asi prvni horor, ktery jsem mel tu cest videt... Nasi rodicove dali venku nakou oslavu a kamarad to prinesl na VHS. Bylo nam tak 5 let. Do dneska si pamatuju tu scenu, jak si ten manik useknul ruku sekerkou (mel v rukavici slimaky). Docela dlouho sem se tohop filmu bal. Od te doby jsem ho videl este tak jednou... Chtelo by to este nak tedka shlednout, abych si urovnal myslenky :D ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Shauna Hutsona. (Hans.)
  • Film bol zakázaný vo Fínsku, na Islande a v austrálskom štáte Queensland. (Paldiny)

Reklama

Reklama