Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Nakrúcať romantické filmy je háklivá záležitosť. Stačí málo a je to úplne inde, než všetci chceli. Našťastie to nie je prípad tohto príjemného filmu, ktorý mi vzdialene (snáď tou neočakávanosťou) pripomenul Madisonské mosty. Úplne obyčajný príbeh o tom, ako sú ľudia bez rozdielu veku bezmocní, keď sa stane láska. Ako im nepomáha rozum, skúsenosti, ani zodpovednosť. Ako krásne to kamuflujú, keď rozprávajú niečo úplne iné, ako pociťujú. A vďaka dvojici skvelých hercov je to všetko uveriteľné a úžasné. Škoda, že v Bratislave ešte nemáme metro. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

"Co byste rád za pivo?" - "Co máte?" - "Máme Coors, Coors Light, Heineken, Carlsberg, Becks, Stellu, Budweiser, Bud Light, Guinness, Fosters, Carling, Budvar, Hoogaarden nebo Coronu." - "Hm, mně je to asi jedno." - "Tyhle odpovědi mám nejraději..." Začalo to tak dobře a po rozklepání to skočilo do takové té klasické romantické hladiny, kde se náhodně potkají dva a chvíli jim to trvá, než si vlastně uvědomí, že se mají rádi. To nejlepší na tomto filmu nicméně je zjištění, že Meryl Streep byla vždycky obrovská krasavice, a že Robert De Niro se dokázal pokaždé vcítit do jakékoliv role. I do romantické... ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Pokud se v jednom filmu sejdou Robert De Niro a Meryl Streep, tak je mi úplně jedno, zda se jedná o 6 hodinový postapokalyptický muzikál nebo o pohádkové fantasy pro tříleté haranty. Chuť k projekci mám i tak. A tohle je romantika jak má být. Ošuntělá sentimentální replika "Miluju tě" tu naštěstí zazní jen jednou a atmosféra je naprosto fantastická. Ústřední duo dostalo právem ocenění za své herecké projevy a já jsem nadmíru spokojen. 80% ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Moc krásně citlivě natočeno, perfektní scénář. Je tam ta správná jiskra mezi M. Streep a R. De Niro to opravdu dělá hrozně moc. Pro mě určitě lepší než Madisonské mosty. Žádné jadrnné slovní vyjadřování jak bývá zvykem. Osudová láska a vše je tak složité. Všechno to dýchá atmosférou 80 let dvacátého století, tím je to ještě hezčí. Bývám z toho na měko, a tak nemůžu jinak a dávám 5 * ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený romantický film. De Niro jako zamilovaný chlápek, to se hned tak nevidí. Vlastně tady nikdy ani tak nevnímám film, jako ty dva fantastické herecké výkony Roberta de Nira a Meryl Streep, ten nečekaný cit, který je oba překvapil a naprosto převálcoval, změnil jim životy a nic už nebylo jako dřív. Láska kterou pochopíte, i když někomu ublíží. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Několik týdnů nočního natáčení bylo stráveno ve stanici metra Grand Central Station v New Yorku. Štáb mohl natáčet pouze po dobu 7 hodin mezi špičkami provozu metra. (jezurka42)
  • Po tři dny a tři noci se natáčelo v knihkupectví Rizzoli na Manhattanu. Knihkupectví bylo schopné mít otevřeno a zároveň umožnit šťábu natáčet. Bylo tomu tak proto, že prostor byl uspořádán a rozdělen pro veřejnost a pro film. (jezurka42)

Reklama

Reklama