Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

poz3n 

všechny recenze uživatele

Romantický film o podvádění? Výsledek je podle očekávání rozpačitý. A není to vina jen a pouze hrozných 80ek, které dojem z filmu ničí hlavně úděsným hudebním doprovodem. Problém je právě v tom, jak je uchopení příběhu rozkročené mezi romantickou, bezproblémově vyhlížející limonádou a vztahovým dramatem, které se o něco zodpovědněji staví k dilematu "mám rodinu, ale zamiloval jsem se do někoho jiného". Naneštěstí, právě zmiňovaná přítomnost 80kových propriet podrývá váhu i těm několika málo zajímavým a vážněji pojatým sekvencím. Děj tak táhne pouze přítomnost silné herecké ústřední dvojice. Právě jejich jména však slibovala mnohem větší zážitek, než jsem ve finále dostal. 5/10 ()

jezurka42 

všechny recenze uživatele

I just think we were meant to be together even though we never will be. Láska je strašně komplikovaná věc. Dokáže zahojit i zranit. Hlavu zamotá, srdce obelstí, duši zasáhne šípem ostrým. Molly a Frank měli štěstí v neštěstí. Střetli se náhodou, potkali se záhy, zamilovali se nedobrovolně. Ale jak lásce říct ne, když je tak lákavá? Oba si byli vědomi toho, co všechno mohou díky jednomu okamžiku ztratit. Cítili se ztraceni, neschopní toho správného rozhodnutí. Nervozita, nerozhodnost, neschopnost. Tři ne, které se mohou velmi jednoduše proměnit v ano, jen musí dojít na to slovo. Krásný, civilní film s krásnými herci podávající civilní, skutečný výkon. Jsem zamilovaná. Zcela dobrovolně. ()

Reklama

Narya89 

všechny recenze uživatele

Láska si nevybírá. Ať už máte šťastné manželství, domov, rodinu, zkrátka všechnu životní stabilitu, potřebnou ke spokojenosti, nebo ne, někdy prostě přijde a všechno totálně posere. A je jedno, jestli je opětovaná nebo ne, realizovatelná nebo ne, nebo je na cestě ublíženo mnoha lidem. Když se objeví, tak se s tím nedá dělat nic víc, než podle ní jednat, nebo strávit zbytek života v mučivém sebezapření. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Môj najobľúbenejší romantický film, ktorý si rada pozriem kedykoľvek. Veľmi príjemná, skvele zahraná a realistická romantická dráma! V tomto prípade si pät hviezdičiek neodpustím. A prvá veta platí stále...takže s veľkou radosťou opätovne videné v rámci Challenge Tour Special - Filmový lov. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Ľudia sa môžu stretnúť náhodou a preskočiť iskra. Môžu sa tiež stretnúť náhodou v meste ako New York. Môžu sa tam stretnúť náhodou aj dvakrát. Ale stretnúť sa v New Yorku náhodou desaťkrát...? Vo filme áno, len som sa obával, že iskra nepreskočí, lebo toľkokrát sa stretli a nič. Nakoniec preskočila, príbeh dvoch šťastne zadaných a čerstvo zaľúbených je výborne zahraný, pekne hudobne podfarbený, s otvoreným koncom, ale mne to nejako neulahodilo. Pritom aj primeraný vek som už dosiahol, len asi málo cestujem vlakom, nebezpečným to dopravným prostriedkom pre dlhodobé vzťahy. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Po tři dny a tři noci se natáčelo v knihkupectví Rizzoli na Manhattanu. Knihkupectví bylo schopné mít otevřeno a zároveň umožnit šťábu natáčet. Bylo tomu tak proto, že prostor byl uspořádán a rozdělen pro veřejnost a pro film. (jezurka42)
  • Scenárista Michael Cristofer a režisér Ulu Grosbard sa pri realizácii svojej romantickej drámy inšpirovali dnes už klasickým filmom režiséra Davida Leana Puto najsilnejšie (1945). (ash99)
  • Natáčení probíhalo od března do července 1984 v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama