foto

Ctirad Götz

  • nar. 10.9.1965 (52 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herec Ctirad Götz se narodil 10. září 1965 v Ostravě. Své herectví má spjaté především s divadelními prkny. Na televizní obrazovce se objevil až když mu bylo 32 let. Šlo o úspěšný seriál České televize Zdivočelá země. I když Ostravák, jeho divadelní angažmá byla rozeseta po celé republice. Vyzkoušel si například účinkování v hereckém souboru Jihočeského divadla nebo se zařadil do vybraného okruhu herců, kterým se podařilo hrát na známém otáčivém hledišti. Pracovně se seznámil také s divadlem v Opavě nebo Šumperku. V současnosti působí v divadle Na Fidlovačce. Většina lidí jej však zná ze seriálu ČT Horákovi, ve kterém ztvárnil lehce popleteného manžela. Jeho oblíbenou knihou je Měcháček Fukáček a nejmilejší spisovatel pak García Márquez a Dostojevskij.

Suit "Paity" Up! As long as I've got m

Herecká filmografie

Filmy

2016 Teorie tygra
V jiném stavu
2015 NINA (amatérský film)
2014 Ve vaně
2013 Hořící keř (TV film)
2011 Policie Modrava (TV film)
2008 Bobule
Čaj u královny (divadelní záznam)
2005 Pohádka o houslích a viole (TV film)
Šílení
2002 Brucio nel vento
Tři mušketýři (divadelní záznam)
2001 Blboun (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Specialisté (TV seriál)
Dívky (S02E02)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Sexbomby v Kuřeti (S04E24)
Konec spokojeného žití? (S04E14)
Utrápený květáček (S04E13)
další epizody (6)
Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
Hajný, který zmizel (S02E06)
další epizody (6)
2016 Mordparta (TV seriál)
Nevěra (S01E05)
Na vodě (TV seriál)
Na dně (E01)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Sex, láska a krutosti (S02E19)
Unavené štěstí (S02E11)
Velká intrika (S02E08)
další epizody (5)
Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (6)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Krádež století (S02E07)
2015 Atentát (TV seriál)
Fotbalista (E05)
Policie Modrava (TV seriál)
Jak málo stačilo (S01E13)
Vražedné esemesky (S01E12)
Pohřešovaná (S01E11)
další epizody (12)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Válka pokračuje (S01E07)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Ztracená brána (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Vesnická balada (S02E09)
2007 Horákovi (TV seriál)
Nepodceňuj sílu pakoně (S02E17)
Zpátky do školy (S02E16)
Mnoho povyku pro nic (S02E15)
další epizody (23)
2006 Horákovi (TV seriál)
Šestý smysl (S01E16)
Maminka (S01E15)
Strýček z Ameriky (S01E14)
další epizody (16)
2004 Černí baroni (TV seriál)
Vzácná návštěva (E11)
Ženy a zpěv (E10)
Zabijačka (E09)
další epizody (11)
Hop nebo trop (TV seriál)
Na vodě (S01E02)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace