foto

Ctirad Götz

  • nar. 10.9.1965 (54 let)
    Ostrava, Československo

Biografie

Herec Ctirad Götz se narodil 10. září 1965 v Ostravě. Své herectví má spjaté především s divadelními prkny. Na televizní obrazovce se objevil až když mu bylo 32 let. Šlo o úspěšný seriál České televize Zdivočelá země. I když Ostravák, jeho divadelní angažmá byla rozeseta po celé republice. Vyzkoušel si například účinkování v hereckém souboru Jihočeského divadla nebo se zařadil do vybraného okruhu herců, kterým se podařilo hrát na známém otáčivém hledišti. Pracovně se seznámil také s divadlem v Opavě nebo Šumperku. V současnosti působí v divadle Na Fidlovačce. Většina lidí jej však zná ze seriálu ČT Horákovi, ve kterém ztvárnil lehce popleteného manžela. Jeho oblíbenou knihou je Měcháček Fukáček a nejmilejší spisovatel pak García Márquez a Dostojevskij.

Suit "Paity" Up! As long as I've got m

Herecká filmografie

Filmy

2019 Teroristka
Ve jménu Republiky! (studentský film)
2018 Sto dvacet osm tisíc (studentský film)
2016 Teorie tygra
V jiném stavu
2015 NINA (amatérský film)
2014 Ve vaně
2013 Hořící keř (TV film)
2011 Policie Modrava (TV film)
2008 Bobule
2005 Pohádka o houslích a viole (TV film)
Šílení
2002 Brucio nel vento

TV seriály

2020 Kapitán Říp (TV seriál)
Jak přišel o střechu nad hlavou (E03)
Poldové a nemluvně (TV seriál)
Vdovská metoda (E08)
2019 Strážmistr Topinka (TV seriál)
Zločin na křižovatce (E07)
Zločin v penzionu (E02)
Zkáza Dejvického divadla (TV seriál)
Smrad (E05)
Krejzovi (TV seriál)
Ztracená hrdinka (S02E16)
Zamilovaná Cinda! (S01E78)
Hoří, má panenko (S01E42)
Specialisté (TV seriál)
Zlaté časy (S04E01)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Realitní agent nikdy nespí (S01E07)
Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Nakonec to nejlepší (S05E50)
Snowboardové návraty (S05E36)
Smrt na koberci (S05E14)
2017 Specialisté (TV seriál)
Dívky (S02E02)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Slzy (S04E34)
Bomba nevybuchla! (S04E31)
Sexbomby v Kuřeti (S04E24)
další epizody (8)
Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
Hajný, který zmizel (S02E06)
další epizody (6)
2016 Mordparta (TV seriál)
Nevěra (S01E05)
Na vodě (TV seriál)
Na dně (E01)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Sex, láska a krutosti (S02E19)
Unavené štěstí (S02E11)
Velká intrika (S02E08)
další epizody (5)
Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (6)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Krádež století (S02E07)
2015 Atentát (TV seriál)
Fotbalista (E05)
Policie Modrava (TV seriál)
Jak málo stačilo (S01E13)
Vražedné esemesky (S01E12)
Pohřešovaná (S01E11)
další epizody (12)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Válka pokračuje (S01E07)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Ztracená brána (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Zdivočelá země (TV seriál)
Jírova tajná svatba (S04E03)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Vesnická balada (S02E09)
2007 Horákovi (TV seriál)
Nepodceňuj sílu pakoně (S02E17)
Zpátky do školy (S02E16)
Mnoho povyku pro nic (S02E15)
další epizody (23)
2006 Horákovi (TV seriál)
Šestý smysl (S01E16)
Maminka (S01E15)
Strýček z Ameriky (S01E14)
další epizody (16)
2004 Hop nebo trop (TV seriál)
Na vodě (S01E02)
Černí baroni (TV seriál)
Vzácná návštěva (E11)
Ženy a zpěv (E10)
Zabijačka (E09)
další epizody (11)

Dokumentární

2018 Důležitost každého (studentský film)

Divadelní záznam

2008 Čaj u královny (divadelní záznam)
2002 Tři mušketýři (divadelní záznam)
2001 Blboun (divadelní záznam)