Reklama

Reklama

Nepřestávej dýchat

(seriál)
  • USA Keep Breathing
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Kdesi v kanadské divočině havaruje malé letadlo a jediná přeživší se musí poprat s živly i vlastními démony, aby zůstala naživu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

mata77 

všechny recenze uživatele

Čím dlhšie sa hlavná hrdinka borila v šlamastike, tým hlbšie upadala do snového a halucinujúceho stavu. Dej sa tak viac odpútaval od prítomnosti v divočine a motal sa v súvislostiach z minulosti. Preto aj príbeh, ktorý začína dobrodružne, sa postupne preleje do vzťahovej drámy. Škoda, že sa tvorcovia viac nepohrali s detailami v divočine a tým pádom by sa vyhli zbytočným chybám. Posledné dva diely boli vyložene nuda. ()

Zlty_Dodo 

všechny recenze uživatele

Keď si človek odmyslí nezmysly ako že oblečená osoba v topánkach sa ponorí 10 m pod hladinu, vezme dve tašky čo vážia 40 kg a ešte v pohode s nimi vypláva na hladinu tak to je vcelku príjemne natočená historka o preživšej pádu lietadla v divej prírode. Dej sa dosť spomalí keď osoba dostane halušky a začne blúzniť, ale ok... Plus dávam za absenciu LGBT a protibelošské kecy no a vlastne hlavná hrdinka je sama o sebe umelecký výtvor. ()

Reklama

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Chytilo mě to za srdce a prožívala jsem to celé s ní. Ale určitě to mohlo mít o dva díly méně a je pravda, že pátý díl byl celý doslova slepený ze vzpomínek a ten byl vážně k neprežití😀. Chlápci tomu dávají hromadně odpad, takže oni opravdu cílovka nejsou. Ale čučí na to, protože ta Robinsonka je moc hezká... ()

paber778 

všechny recenze uživatele

První díl nalákal - ale to by nesměl být Netflix.  Obléknout se do vody, aby jí nebyla zima, převařovat nejčistší vodu na světě a banální otravné flashbacky - to si  tvůrci dělají prdel? Kdo a pro koho to točí - je snad nastupující generace úplně vypatlaná? Celkově konstatuji, že dobré nebo aspoň koukatelné filmy se už přestaly točit, to co se nyní na Netflixu a HBO nabízí jsou zoufalé multikultitranssračky. Jeden bod přiznám za krásnou přírodu. ()

pafka 

všechny recenze uživatele

To, co je nejzajimavejsi - ztroskotani na ostrove a nasledne postaranio se sama o sebe bez niceho, svou vynalezavosti, tam bylo jako nedulezite. Daleko vic tam bylo flashbacku, hromady, kila, dohromady hodiny. A to bala velka nuda. Bohate by stacilo na dvoudilny film s peti fashbackama a byla by to velmi dobra podivana. Takhle bida. ()

Galerie (101)

Reklama

Reklama