Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nutně potřebuje práci, aby se mohla postarat o dceru. Nastoupí proto do farmaceutického start-upu, kterému se moc nedaří, a zaplete se tam do nebezpečného spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (136)

AnanAss 

všechny recenze uživatele

O tom, že lékárníci jsou novodobí dealeři v uhlazených pláštích a drogové domy nahrazují kliniky, nepochybuje snad nikdo. Tohle je příběh jedné společnosti, nabízející pilulky proti bolesti, kterou ke vzestupu nakopne příchod barové tanečnice. Ta si postupně začne uvědomovat, že celému medicínskému průmyslu je nějaká Hippokratova přísaha u řiti… hlavně když se sypou penízky. Mix Erin Brokovič a WolfStreeťáka bohužel nedopadl tak dobře, jak by si dané téma zasloužilo. Jak jen to správně vystihnout… je to prostě natočeno strašně průměrně a občas nezáživně, i když svoje silnější momenty to rozhodně má (do toho však nepočítám rapujícího Evanse). Škoda, že tento námět nedostal na starost někdo jako McKay nebo Gillespie, v jejich podání by šlo hned o lepší zážitek. Ale i tak se vyloženě o žádný velký průšvih nejedná. ■ AnanAss‘s Score: 5/10 ■ ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Tahle pilulka obsahuje malé procento chladnokrevnosti, ale i humánnosti. Nikdy to pořádně nezarezonuje. Emily nemá moc příležitost svojí postavu někam posunout. Ten vývoj z nuly na sto je tak rychlý, že se mu poměrně těžce věří. Látka mohla mít v jiných rukách potenciál ala Erin Brokowich. Na druhou stranu to není bolestivé, jen to po sobě nezanechá silnější dojezd. ()

Reklama

Katie88 

všechny recenze uživatele

Taková trochu Erin Brockowich v ne úplně legální firmě... Mimochodem i ty kulisy kanceláře na začátku jsou stejný jako u Erin :-D Emily Blunt si cením čím dál tím víc, ale příběh je takový prúměr. Nic, co by překvapilo nebo šokovalo. Hlavní postava je sice odvážná žena se smyslem pro morálku i přes všechny okolnosti, ale to je tak asi všechno. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„…MÁTE TÝDEN NA TO PŘESVĚDČIT NĚJAKÉHO DOKTORA, ABY PŘEDEPSAL TEN LÉK…“  Takže doktoři jsou stejně chamtivý a nadržení jako ostatní… a farmaceutickej průmysl je byznys jako prase… K tomuhle (ne)překvapivýmu zjištění je uzpůsobenej příběh, kterýmu vládne Emily Blunt a společně působěj na jednoduchý divákovy pudy… inu, proč né, páč kdo by nechtěl bejt bohatej, že? Dobrej film na zajímavý téma, navíc s dobrým obsazením, ve kterým se dá najít i kousek vtipu.  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film je založen na knize „The Hard Sell“ (2022), kterou napsal Evan Hughes. 2.) Jde o volnou adaptaci skutečného příběhu, takže například hlavní postava Liza Drake v onom příběhu vůbec nefiguruje. 3.) Thx za titule „Vít Bezdíček“. ///                         PŘÍBĚH  *****  HUMOR  *  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý príbeh podaný nemastne, neslane. Evansa mám rád v podobných úlohách, Emily zachraňuje čo sa dá, no filmu citeľne chýba punc originality. Pain Hustlers je málo zábavný, občas zbytočne spomalený a určite nie tak svieži ako sa prezentoval v traileroch. Yates nie je Scorsese ajked sa inšpiruje a vlastne už prvá pol hodina mi ukázala že toto nebude úplne pre mňa. Záver bol zas emočne prázdny a nebyť Andyho Garciu asi sa ani raz nezasmejem. Filmov o úspešnej podnikateľskej ceste zo stoky hore sme už videli veľa a v luxusnejšom kabáte. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Savannah a Atlante (Georgia, USA) a v štáte Florida (USA). Obdobie natáčania trvalo od 22. augusta do 25. októbra 2022. (Arsenal83)
  • Snímek je volným zpracováním skutečného příběhu, který odhalil novinář New York Times, Evan Hughes. (Olík)

Související novinky

Fantastická zvířata mají stopku

Fantastická zvířata mají stopku

27.10.2023

Přestože David Zaslav, nový šéf Warner Bros. Discovery ustavičně tvrdí, že studio nesáhlo na značku Harryho Pottera od konce Relikvií smrti (a i tak si ty uplynulé roky od premiéry trochu plete),… (více)

Reklama

Reklama