Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Seriál se odehrává ve světě hudebního průmyslu a sleduje samozvaného guru a vůdce novodobého kultu, který naváže komplikovaný vztah s vycházející popovou hvězdou. (HBO Max)

Recenze uživatele William_ k tomuto seriálu (6)

Idol (2023) 

Ze začátku slibně vypadající sonda do smetánky americké pop-music se zvrtla v příšernou scénáristickou tragédii, která se musela přetáčet a škrtat. I díky tomu seriál působí nedodělaně (např. otřesný střih ve 4. epizodě), uspěchaně (náhlá a nevysvětlitelná změna v chování hlavních postav v polovině seriálu) a prázdně. Co naopak musí každý pochválit je hra s barvičkami, herecký výkon Lili-Rose Depp (dcera Johnnyho Deppa) a dokonalý soundtrack. Asi nejhorší "HBO original" co jsem za poslední dobu viděl, ale díky tomu že má IDOL jen 5 epizod, dá se velice rychle projet. Je to škoda, seriál měl rozhodně větší potenciál, takhle se jedná o podprůměrnou jednohubku, na kterou si za rok už nikdo nevzpomene. ()

Zpívající kočička a myší ocásek (2023) (E01) 

Začátek se s tím vůbec nes*re a rating 18+ lze zdůvodnit už v první desetiminutovce. Po celou dobu jsem měl ten nepříjemný pocit, že se stane něco fakt zlého, ani nevím jak bych ten pocit popsal, ale je to něco mezi zhnusením a zvráceností. Seriál má našlápnuto ukázat zrcátko všem těm rádoby Hollywoodským celebritkám a k*rvám, co si hrajou na andílky - proto už samotné oslovení, které vídáme v upoutávkách "Hi Angel". I proto už seriál schytává od woke Hollywoodu co proto, a na IMDB má první epizoda hodnocení 5,8/10. Pořád tak nějak nevím, co od toho očekávat, ale zajímá mě co bude dál a seriálu rozhodně dám šanci. ()

Dvojitá fantazie (2023) (E02) 

Po první epizodě zklamání, děj se nevyvíjí tak divoce a zajímavě, jak nastínila první epizoda. Zde sledujeme natáčení videoklipu Jocelyn, který jí ničí po duševní tak i fyzické stránce. V závěru následuje postelová pasáž a konec u hry na klavíru. Na to, že má seriál už jen 4 díly a bude konec, jsem zvědavý jak to vše bude vypadat. Zatím hodnotím 2. epizodu jako zmařen potenciál. A s Weekndovým herectvím bych to neviděl zas tak černě, taková hrůza to není a máme v Hollywoodu daleko horší herce/herečky. ()

Úsvit (2023) (E03) 

Já fakt nevím jak to hodnotit. Chvilku se mi to líbí, protože to ukazuje realitu vycházejících hvězdiček v Hollywoodu, na druhou stranu je ta dějová linka naprosto směšná až ubohá (viz. konec). ()

Hvězdy patří světu (2023) (E04) 

V této epizodě je naplno vidět to, že se seriál musel přetáčet. Scénáristům ujela ruka a absolutně ztratili pojem o chování postav z předešlých dílů a o naprosto tragickém střihu zde ani mluvit nebudu, při jedné přechodové scéně jsem se doslova nad střihem bavil, jak otřesný byl. Jocelyn najednou z ničeho nic změní svůj charakter o 180 stupňů a najednou je tady šikanátor(ka) ona. Abelovy herecké výkony došly na své maximum už v předminulé epizodě, a zde to není nic jiného než přehrávání. Naštěstí jeho cover na "Jealous Guy" na konci epizody zachránil naprosto tragickou předposlední epizodu tohoto zpočátku nadějně vypadajícího letního seriálu. Škoda. ()

Jocelyn navždy (2023) (E05) 

Vyvrcholení, které si nepředstavoval ani Robert Rosenberg v jeho nejhorších nočních můrách. To chování postav, na které jsme byli zvyklí první 3 epizody se už v minulém díle obrátilo o 180 stupňů, a zde se to celé završilo. Absolutní scénáristický nesmysl a ukázka toho, proč je špatné seriál několikrát dotáčet a mazat epizody. ()

Související novinky

Třetí řada Euforie má problémy

Třetí řada Euforie má problémy

26.03.2024

Loni v listopadu se na představení příštích projektů ze stáje HBO její představitelé holedbali tím, že třetí série úspěšné Euforie je v odklepnuta, v přípravách a na obrazovky chtivých náctiletých… (více)

Kde se bude odehrávat třetí řada Bílého lotosu?

Kde se bude odehrávat třetí řada Bílého lotosu?

28.03.2023

Kabelovka HBO se nedávno rozloučila s první sérii seriálového hitu The Last of Us, už nyní ale diváky přivítala závěrečná sezóna oceňovaného dramatu Boj o moc, ještě v letošním roce nás pak čeká… (více)

Reklama

Reklama