Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (277)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem na to jít do kina bohužel to dávaly jen jeden den v týdnu a zrovna ve všední kdy jsem v práci tak to padlo s odstupem času jsem za to i rád. V roce 2006 někdo natočil Lemru Línou Lemra líná (2006) byl to film o dospělém chlápkovi co žil u rodičů a ty rodiče si najaly za peníze ženskou , aby ho vylákala od nich ona se do něj, ale zamilovala tady si někdo řekl, že udělá to samé jen změní dospělého syna na 19 letého kluka co jde na vysokou a místo za peníze to dělá zde ženská za auto . Tudíž ženská co jí hrozí odebrání baráku a auta  dostane šanci vše do měsíce splatit jinak o to přijde ona hledá jak to splatit a najde inzerát kde rodiče nabízí auto za to , že jejich syna vytáhne ven a ukáže mu jak se bavit do doby než nastoupí na výšku. Bohužel všechny vtipné scény jsou v trailerech a jediná scéna co stojí za zmínku je ta na té pláži navíc zhruba v 70 minutě tomu dojde dech ten kluk to zjistí a ten film to pohřbí úplně jelikož pak to stojí na místě až do konce.  Jako komedie to selhává jako romantický je to divné, když 32 letá ženská chodí všude s 19 letým ocasem navíc vypadá jak jeho máma. Jedna hvězda za  tu scénu na pláži a druhá za Jennifer jinak tam není co chválit. 40 procent P.s. v zajímavostech se píše, že tu scénu na pláži hrála opravdu Jennifer přesto se tu najde několik blbečků co se ptá  zda tam byla opravdu ona možná by to chtělo umět číst. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Pozeral som to večer s kamoškou u nej, že si spravíme náladu, keďže neprežíva najlepšie obdobie a našťastie aj keď to pozerala druhýkrát, tak to považuje za super komédiu. Ja by som to druhýkrát už nedal. Už v úvode sme si spoločne povedali, že hlavná postava išla na zvádzanie úplne nelogicky. Za mňa nebolo dobré ani vykreslenie neskúseného panica. Síce aj takéto prípady sú, ale bolo to príliš klišé. Už len keby sa inšpirovali niečím zo života, mohli vytvoriť lepší scenár. Zabaviť sa dá, no už len predvídateľný dej tomu uberá hodnotu. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Já prostě nemám ráda tyhle tipy komedií, která hraje převážně na trapnost scén. Nerada se při sledování filmu cítím trapně a tohle je zrovna ta komedie, která to v divákovi dokáže vyvolat. Jennifer navíc jako komediální herečku moc nemusím, nevěřím jí to. Mám ji raději v dramatických rolích, kde mi sedí daleko víc. Ani mě to vlastně moc nebavilo nebo nerozesmálo. Vyloženě se nejedná o nic moc originálního. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Přesně tyhle typy filmů jako vystřižených z nultých let mi chybí (Netflix se tomu nepřibližuje) a ihned jakmile se objevil první trailer, tak jsem věděl, že to musím vidět. A strhlo mě to nakonec ještě více než jsem čekal, ta pátá hvězda fakt utekla jen o fous, když mě poslední akt už tolik nebavil. Fascinuje mě ale, že podobně jako Jennifer Aniston u Millerových na tripu, Jennifer Lawrence přijala takovouhle roli, kdy se zvláště v jedné noční scéně plně odvázala a nemohlo to být příliš příjemné. Ona se však na tu roli tak trošku mrchy perfektně hodí a její protějšek Andrew Barth Feldman je pro mě velkým hereckým překvapením. Výborný rom-com, kterých se dnes už tolik nevidí.. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Spoznávame mladú Maddie, ktorú postihla povedzme že, finančná kríza a potrebuje rýchlo splašiť peniaze aby jej nezobrali dom po mame. Nájde inzerát kde rodičia hľadajú partnerku svojmu synovi aby sa spoznal s dievčaťom, ešte než pôjde na vysokú. Herecké obsadenie: Prvý film kde sa mi Jennifer Lawrence zdala neskutočne sexi - asi je to tou postavou mrchy. Prevedenie: Komédia balansujúca na prahu znesiteľného humoru a trápnosti. Občas je to zdatne prestrelené a v tejto rovine to už nie je moc vtipné. Na druhej strane odhalili donaha jednu z naj sexi žien sveta podľa časopisu People a tak si film zaslúži aspoň malé bezvýznamné plus. Pocity: Vo finále som bol z príbehu viac smutný čo neviem či bol práve zámer produkcie. Pridaná hodnota: Bláznivá komédia s dobrým obsadením. 60% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Jennifer Lawrence musela byť dva dni úplne nahá pri natáčaní scény bitky na pláži, a to aj pred očami celého filmového štábu. (Muel)
  • Zápletka filmu je založena na skutečném inzerátu z Craigslistu, který Gene Stupnitsky obdržel od producentů a rozhodl se jej zfilmovat. (figgo jr.)

Reklama

Reklama