Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Já prostě nemám ráda tyhle tipy komedií, která hraje převážně na trapnost scén. Nerada se při sledování filmu cítím trapně a tohle je zrovna ta komedie, která to v divákovi dokáže vyvolat. Jennifer navíc jako komediální herečku moc nemusím, nevěřím jí to. Mám ji raději v dramatických rolích, kde mi sedí daleko víc. Ani mě to vlastně moc nebavilo nebo nerozesmálo. Vyloženě se nejedná o nic moc originálního. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Přesně tyhle typy filmů jako vystřižených z nultých let mi chybí (Netflix se tomu nepřibližuje) a ihned jakmile se objevil první trailer, tak jsem věděl, že to musím vidět. A strhlo mě to nakonec ještě více než jsem čekal, ta pátá hvězda fakt utekla jen o fous, když mě poslední akt už tolik nebavil. Fascinuje mě ale, že podobně jako Jennifer Aniston u Millerových na tripu, Jennifer Lawrence přijala takovouhle roli, kdy se zvláště v jedné noční scéně plně odvázala a nemohlo to být příliš příjemné. Ona se však na tu roli tak trošku mrchy perfektně hodí a její protějšek Andrew Barth Feldman je pro mě velkým hereckým překvapením. Výborný rom-com, kterých se dnes už tolik nevidí.. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Keď sa oscarová herečka rozhodne natočiť komédiu, tak by Vám mala nad hlavou blikať veľká červená kontrolka s nápisom SER NA TO! Ja som ju odignoroval a dostal som to, čo som si absolútne zaslúžil. Zápletka sa na prvý pohľad tvárila, že bude útočiť trapno humorom a telesnými tekutinami. Je to tam, ale Jennifer Lawrence by predsa nemohla nezažmurkať na svoju oscarovú poličku. Takže je tam nasáčkové existenčné drama, traumata z minulosti, strach z budúcnosti a vzájomný rozvoj osobností. Že si sa tam porvala na pláži v Evinom rúchu je fajn, cením, ale prečo si potom u postelovej scény mala podprdu a duchnu až po čelo? To presne vystihuje tento film. Nevie čím chce byť. Ani komédia, ani drama. Paskvil v ktorom sa odohráva miestami strašne násilné vytváranie chémie medzi postavami. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Stupnitsky je známy ako jednotka stupidity, tu to našťastie úplne neprehnal, hoci sexualizácie tu bolo dosť a divím sa, že tak kvalitná herečka ako Lawrence sa dala nemyslím polohy komediálnej, to nevadí, ale napríklad do zbytočnej scénky, kde len ide o jej nahotu, no vtipná scénka to vôbec nie je. Asi marketing, veď za peniaze bobor nezhorí. Chémia medzi postavami ťažko uchopiteľná, pretože holobriadok na také ešte nedorástol a Jennifer by mala pozrieť späť do rodného listu a pochopiť, že na botox je ešte skoro. Inak sa niektoré scénky vydarili a iné boli nevkusné. Na Stupnitského ale aj tak ešte pozerateľné dielo o vykoľajených ľuďoch. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po poměrně solidních reakcích sem čekal trochu víc. Chápu, že to tak měla ve scénáři, ale osobně mi docela vadilo, že se Maddie zkraje chová jako pako a extrémně tlačí na pilu. Asi to mělo být vtipné, ale na mě to tak ani zdaleka nepůsobilo. Pak se sice všechno srovná a přes určitá klišé se No hard feelings dostane do snesitelné roviny, ale i tak se nemůžu zbavit dojmu, že se z toho dalo vytřískat trochu víc. Jennifer mám rád, hrát umí, ale to jakou polohu jí tady tvůrci přiřkli nezachrání ani full frontal jako bonus...60% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Okrem toho, že je Andrew Barth Feldman herec, je taktiež aj hudobník a spevák. Vie hrať na klavíri a gitare. Skladbu "Maneater" zahral vo filme on sám. (Dominik 261)
  • Zatímco jeho postava měla jet studovat na Princeton, Andrew Barth Feldman (Percy) odložil studium na Harvardu, aby si mohl zahrát v tomto filmu. (honzikk)
  • Jennifer Lawrence prezradila, že sa jej v štábe mnohokrát pýtali, či si je ohľadom nahej scény istá a či určite nechce dablérku. Na to povedala: "Ani mi nenapadlo použiť dablérku. Brala som to ako zábavu." (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno